Gondolatok - hírlevelek

Van kedved tárgyböjtölni?

2011.04.05.

A tavasz a megújulás, megtisztulás időszaka, amihez szorosan kapcsolódik a tudatos elengedés gyakorlása is, hiszen ahhoz, hogy létrejöjjön a változás, valami új megszülethessen, a régit el kell engedni.

tovább

Jelen vagy?

2011.02.05.

Mit is jelent jelen lenni? Amikor jelen vagyunk, nem foglalkozunk a múlttal vagy a jövővel, hanem egyszerűen megéljük a dolgokat, úgy ahogy vannak, nem gondolkodva azon, hogy esetleg másképp is lehetnének ...

tovább

Citrom vagy limonádé?

2010.11.03.

A szabadság megélése - "Ha a sorstól citromot kapsz, csinálj belőle limonádét ..."

tovább

Korona, glória, kopasz fejtető ...

2010.08.04.

A korona csakra (szahaszrára) a fejtetőnél található, és ahogy a színskála minden színe a fehérben egyesül, úgy egyesülnek az alsóbb csakrák energiái a legfelső csakrában.

tovább

Mit lát harmadik szem?

2010.07.04.

A hatodik csakra - ajna csakra - a lélek székhelye, a homlok közepén, a két szemöldök között található, a koponya belsejében.

tovább

Hal - gyertyával és zeneszóval

2010.06.04.

A torok csakra - vissudha csakra - a torok területén található. A torok csakrához tartozik a kommunikáció, az önkifejezés, a kreativitás és a hallás is.

tovább

Hallgass a szívedre

2010.05.04.

A szívcsakra - anahata csakra - a szív magasságában, a mellkas közepén található, mely csakrarendszerünk középpontja, mivel itt találkozik a három alsó fizikai-érzelmi központ, a három felső szellemi-spirituális központtal.

tovább

A belső tűz

2010.04.04.

A manipura - vagyis napfonat csakra - a köldök felett kb. két ujjnyira található. Olyan mint egy belső nap, egy belső tűz, mely energiát ad az élethez.

tovább

Hogy van a szex csakrád?

2010.03.04.

A második csakra, a köldök alatti részen található, hozzá tartoznak az érzéki örömök, a szexualitás, az érzelmek.

tovább

Egy kis gyökérápolás ...

2010.02.04.

A muladhara csakra, vagyis gyökér csakra, a gerincoszlop alsó részén, a gát tájékán helyezkedik el, és rajta keresztül kapcsolódunk, gyökerezünk a fizikai világba.

tovább