Halász Bernadett

Halász Bernadett

Jómagam a latin versenytánc világából jövök, két kisgyermek mellett, felnőtt fejjel kezdtem el versenyezni; gyerekkorom óta sportolok, nagyon sok irányzatot kipróbáltam, pl.:  aerobik -főleg a táncos fajták-, prímatorna - ami egy női koreografált kondi torna, S.W.A.T power (funkcionális erő- és állóképességi edzés), fitness termi edzések, pole (rúd) fitness, TRX – mely (a pilates mellett) a tánc egyik legjobb kiegészítő edzése, callanetics, dinamikus jóga, valamint éveken át a pilates – melyet most a „másik oldalról” közelítek meg.

 Közgazdászként a karrierem a marketing és értékesítés területén teljesedett ki, de mellette mindig is aktívan jelen volt és van az életemben a sport.

Mind a táncnak, mind pedig a fent említett óratípusoknak nagyon sokat köszönhetek, és az egész egy egységet képez: minden mindennel összefügg. A táncosnak kiegészítő „terápia” a pilates, és a pilates gyakorlatok könnyebb elsajátításában is sok szerepe van a fent felsoroltaknak. Természetesen – nem véletlen – a jóga az egyik, amely igazán közel áll a pilateshez.

Szakképesített fitness instruktorként, okleveles pilates oktatóként a hobbim egyben a hivatásom is, mely során azt a fajta életérzést, fizikai és szellemi fittséget tudom átadni, ami nekem is megadja a lendületet a mindennapjaimhoz.

Néha egészen kacskaringós utakat jelöl ki nekünk a sors.

Bízd rá magad az érzéseidre!
Tudj hinni az álmaidban, és tanulj meg tenni értük.
 

Szeretettel várlak! 


30 2111 485
bernadette.halasz@gmail.com