Megnyílás az égi ajándékokra workshop - július 18-án

 

A Source Memory healing meditáció egy ősi indiai rendszeren alapszik, amely segítségével théta és delta állapotba jutunk, mely hatására megnyílik a tudatalattink. Ebben a biztonságos és elmélyült állapotban, beléphetünk lelkünk legmélyére, átlépünk a kontrollt adó elménk határain, tisztán rálátunk életünk eseményeire és énünk eddig rejtett részeire.

Meglátjuk azokat a pontokat, melyek miatt elhittük gyengeségeinket, ezáltal teremtettük azokat az élethelyzeteket és szituációkat, melyek jelenünket alkotják. Egyre tudatosabbá válva pozitív teremtéseket hozhatunk létre, és kinyílnak előttünk eddig mélyen szunnyadó képességeink.

Minél tisztább a tudatod, annál tisztább az életed. A meditációban megtisztítjuk  fizikai és nem fizikai lényünk minden részét, aktiváljuk az öngyógyító mechanizmusokat, amelyekre készen állunk.

Jöhetnek felismerések, aha-élmények, melyek abban segítenek, hogy újabb és újabb mélységekbe tekinthessünk be önmagunkban, és egyre mélyebb megértések és gyógyulások következzenek be, ezáltal megérkezzünk végre az örömbe, a bőségbe és a szerelembe. A Work shop kb 3 órás, ahol meditációban megdolgozzuk, és elengedjük a fenti témákhoz kapcsolódó korlátozó hitrendszereinket. A következő részben, táncmeditáció segítségével, megmozdítjuk a térben az energiákat, azaz lehozzuk fizikai síkra a teremtéseinket, hogy kézzelfogható váljon számunkra. A folyamatokat 100%tisztaságú, magas rezgésű esszenciális olajok segítségével mélyítjük el. 

Várunk szívünk legtisztább szeretetével a következő meditációra.

Ahogy bent, úgy kinn és ami fenn az lenn.

 

2020. juli.18. 15:00-18:00

Megnyílás az égi ajándékokra-Önátadás

Biztos vagyok benne, hogy sok lépést megtettél a mostani pillanatig… De akkor miért marad el a várva várt eredmény? Ha a kérdés Téged is foglalkoztat, és szeretnél kinyílni az ajándékok befogadására, és egy kiteljesedett életre, akkor itt az ideje ezt megengedni magadnak.
Mélyen belül kell elhinned, hogy érdemes vagy arra, amit szeretnél. Nem kell tovább várnod, tenned, szenvedned azért, hogy végre boldog lehess a jelenben.
A megengedés, elfogadással kezdődik, azzal, hogy végre nem harcolsz tovább azért, amit akarsz…. Az akarást kell leginkább elengedned. Azt a fajta ragaszkodást, hogy ez másképp nem is lehet.
Pedig lehet, hogy Isten terve sokkal nagyobb annál, amit eltudsz képzelni a mai eszeddel… A megengedés első lépése, hogy valóban megengedjük az égieknek, hogy dolgozzanak az életünkben… Ha ezt meg tudod tenni akkor újra a jelen nyugalmába kerülsz… egységbe lényed legmélyebb magjával, aki mindig tudja a helyes utat. Számára nem létezik lehetetlen, hiszen amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani!

 

A program dija: 5000ft/alkalom

Kérlek jelentkezz az alábbi email címen az esemény előtt legalább 48 óraval.

forrasemlekgyogyitas@gmail.com

Bővebb ifomáció:
tel.:20-6671292 Kovács Anett
Lelkünk útja facebook oldal

Szeretettel Andi&Anett

vissza