Indián nyár - vezetett partner masszázs - Bódis Józseffel - október 1-jén

 

Ismerős a Thai masszázs?
Jól esne egy harmonizáló, relaxáló masszázs?
Szívesen adnád ezt a partnerednek te is?
Itt a lehetőség belekóstolni ebbe a világba!
Gyere és merülj el az élményben, érezd, ahogy az izmaidban szétárad a jóleső elengedés, ellazulás
és mégis mozog a test :-).

Végig folyamatos instrukciókkal vezetlek, megtapasztalhatod milyen adni és kapni.

A esemény körülbelül 2 órás, az elején általános ismertető, ráhangolódás, majd 2 x 45 perc vezetett masszázs felváltva, 15 perc szünettel. Annak érdekében, hogy mindenkire jusson figyelem a maximális létszám 10 fő (5 pár) lesz.

Mire számíts és mire ne?

A masszázs a padlón történik, jóga matracok, takarók és párnák használatával. Alapszintű technikákat fogunk végezni, a fókusz az élményen lesz, azon hogy megismerkedj az alapokkal, milyen érzés kapni és adni ezeket. Utána rajtad áll mit kezdesz a tapasztalással, elmész egy egyéni masszázsra, vagy csak a “házi praktikába” emelsz be 1-2 mozdulatot belőlük.

Ne várj viszont többet ettől az estétől, mint amil! Ez nem egy tanfolyam, nem célzott kezelés, nem törekszik a tradicionális Thai rendszer teljességének megismertetésére sem! Mindezekhez sok idő és gyakorlás, elmélyülés szükséges, ami egy egészen más történet. :-)

Kiknek ajánlott?

Az eseményre páros jelentkezéseket várunk (párok, barátok, szülő-gyerek) ahol az érintés, a masszázs semmilyen disszonanciát nem okoz egyik félben sem. 

Szükséges-e előképzettség hozzá?

Alapvetően nem, de némi mozgáskultúra és egy kis kondíció elkel. Nem javasolt akut panaszokkal, fájdalmakkal, nagyon korlátozott mozgástartománnyal rendelkezőknek, mert amikor adjuk a masszázst ezek akadályozó tényezők lehetnek. Nem túl nehéz dolgokra kell gondolni, de pl. földön ülés, rövid ideig tartó guggolás, térdelés szükséges a technikák kivitelezéséhez. Természetesen mindent el fogunk követni, hogy akik épp adják a masszázst azok is jól érezzék magukat.

Milyen ruházat javasolt!

Ez attól is mennyire lesz meleg, de legalább a térd környékéig érő alsó, és vállakat is fedő kényelmes rétegezhető  ruházat javasolt. Aki kapja a masszázst annak általában lassul a keringése, relax állapotba kerül ezért kicsit melegebben célszerű öltöznie, mint aki adja és mozgásban lesz.

A masszázst jómagam (Bódis József) fogom vezetni, instruálni. Nagyjából 10 éve kezdtem ismerkedni a masszázs fajtákkal és elég hamar a tradicionális Thai masszázs felé orientálódtam. Azóta számos kurzuson voltam és több tapasztalt thai, chilei és persze magyar tanítóktól volt szerencsém tanulni tradicionális, dinamikus és Wuo-Tai stílusokat. Egy picit belekóstoltam a testolvasásba is, de ezt a vonalat egyelőre nem vittem tovább. Furcsa lehet, hogy nem masszőrként dolgozom, a masszázs hobbi, “szerelem” és a nagy kedvencem az acroyoga kiegészítője.

Az esemény adományos lesz, azaz ha nem tetszett, nem kell fizetned. Azért bízom benne, hogy fog.

Javasolt adomány 2000 Ft/fő

Időpont: október 1-jén, 18-kb. 20 óráig 

Jelentkez: Bódis József, tel. 30 526 7564, vagy "Vezetett masszázs" tartalmú SMS küldés után 1-2 órán belül visszahívlak


 

vissza