Évzáró Fénykör, Pancsival - december 17-én

 

Számvetés - Elengedés - Megbocsátás
Az élet felülvizsgálásához óriási bátorság szükséges. Hogy lelkedet megnyisd az új felé, előbb önmagadba kell nézned.


A Hatha jogastudió Nagytermében kerül megrendezésre az esemény 

Az év vége remek alkalom arra, hogy leltárt készítsünk az eltelt időszakról és végiggondoljuk, hogy merre halad az életünk. A hétköznapok során gyakran sem időnk, sem energiánk nincs összesíteni, áttekinteni, de a ciklikusan ismétlődő ünnepek és rituálék lehetőséget adnak a szembenézésre, az egy helyben toporgás vagy éppenséggel a bekövetkezett változások tudatosítására, illetve arra, hogy elengedjünk, számot vessünk az elmúlt év történéseivel
Engedjük el a múlt negatív történéseit! Az elmúlt időszakra való visszatekintésnek nem az a célja, hogy az életünk nehézségei felett siránkozzunk, vagy azokon a hibákon tépelődjünk, amiket elkövettünk, esetleg azokon a szörnyűségeken rágódjunk, amiket mások vétettek ellenünk. Ugyanakkor érdemes feltárni ezeket a történéseket is, mivel az ezekhez kapcsolódó negatív érzelmeken, a haragon, a szomorúságon vagy a bűntudaton való túllépés fontos eleme a szembenézés, a tudatosítás, majd az elengedés, illetve hogy a megbocsátás különböző fokozatait végigéljük.

Nézzünk szembe a kudarcainkkal! A hibáink feltérképezése hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjük, melyek azok a viselkedési formák, megnyilvánulások, esetleg mulasztások, amelyeken a jövőben érdemes változtatnunk.

Számvetés, megbocsátás, elengedés meditáció - sámándob kíséretében.

Zárjuk ezt az évet közösen, hogy az új év adta lehetőségei beágyazódjanak életedbe! Tiszta lappal kezdjük az előttünk álló időszakot!

Hozzájárulás: 9000 ft

Zárjuk évünket közösen egy csodás szertartás keretében!

Várlak szeretettel!

A programra bejelentkezni a teljes díj fizetésével lehetséges, amit eljuttatsz hozzám december 7- ig!!

Kérdéseidre szívesen válaszolok, keress üzenetben, vagy a
06205176594- es telefonszámon!

Év indító teremtő meditáció 2020. január 7! 
vissza