Ha először jössz

Fontos vagy nekünk :)

Ezért igyekeztünk olyan környezetet kialakítani, ahol nyugalom, és béke ölel körül, ahol elengedheted a megfelelést, az elvárásokat és jólesően belesüppedhetsz a jelen pillanat örömébe.

Vigyázunk rád
A hatékonyság és a nem-ártás nálunk jóbarátok. Ugye Te sem szeretnél olyan gyakorlatokat, melyeknél a kedvező hatás negatív következménnyel társul? Azért, hogy pl. nyitottabb legyen a csípőd, nem áldozzuk be a térded, hanem olyan gyakorlatokat részesítünk előnyben, melyekkel mindkettő jól járhat :) Ne feledd, azért mert valamit meg tudsz csinálni, még nem biztos, hogy jót teszel vele. 

Odafigyelünk rád
Ha kell „testreszabjuk” számodra a gyakorlatot – nehezítünk vagy könnyítünk, segédeszközt használunk - vagy más óratípust javaslunk, esetleg gyógytornászhoz irányítunk, hogy aztán biztonságosan, örömmel gyakorolhass tovább.

Számíthatsz ránk
Nem kell félned, hogy potyára érkezel. A kiírt órákat megtartjuk, az esetleges változásokat időben jelezzük az órarend menüben, így tervezhetsz velünk.

… néhány tanács

A jóga foglalkozások előtt 1,5-2 órával lehetőleg ne egyél, mivel a gyakorlatok az emésztőrendszerre is erőteljesen hatnak, így azok passzív állapotban legyenek.

Adj időt magadnak, hogy ráérezz, ráhangolódj egy-egy foglalkozásra, más „jön át” az első alkalomnál, a másodiknál és megint más a sokadiknál, továbbá az sem mindegy, hogy éppen milyen állapotodban jöttél. Lehet, hogy kezdetben nem tapasztalsz semmi különöset, az is lehet, hogy rögtön valami euforikus élményt élsz át, a lényeg, hogy ne várj el semmit, csak légy nyitott, próbáld befogadni, ami éppen akkor történik, minden alkalom mást tartogat.

Próbálj elsősorban magadra figyelni, attól lesz „tökéletes” a gyakorlásod, ha az útmutatások betartásával, mindent megteszel, amire éppen aznap képes vagy – kit érdekel, hogy a melletted gyakorló meddig hajol vagy meddig tart ki egy ászanát :)

A terem tágas (100 nm), a szükséges eszközökkel felszerelt, de ha van saját csúszásmentes szőnyeged, természetesen azt is használhatod.

... néhány kérés

Dresszkód: kényelmes ruházatot hozz, öltöző van. Lehetőség szerint mezítláb jógázunk, ha zokniban szeretnél, kérünk világos zokni legyen!

Légy szíves, érkezz az óra előtt legalább 5-10 perccel.

Ha késve érkezel, - jógaóra esetén - várd meg az elcsendesedés végét és csak utána gyere be a terembe.

Válj meg a cipődtől a bejáratnál és a táskádat az erre kijelölt "táskatrónra" tedd a teremben.

Óra előtt halkítsd le vagy kapcsold ki a telefonod.

Vizet, innivalót csak jól zárható üvegben hozz a terembe és ne egyél bent.

Kérünk, hogy legyél partner a rend és tisztaság megőrzésében. :)

Gyermekkel nem látogathatók az órák (13 év alatt), ez az idő csak Rólad szól. :)

Az általad választott órán az oktatói útmutatás szerint vegyél részt. Ha bármi betegséged, problémád van, ami befolyásolhatja a gyakorlásod, kérjük jelezd.

Lemondási feltételek: A kedd esti órára állandó tagok járnak, de szinte mindig van lemondás. Ha az adott héten jelentkezel várólistára, jelzem, ha van üresedés. Ha foglalt helyed van, de mégsem tudsz jönni, és ezt nem jelzed óra előtt min. 1.5 óraval (17 óráig), akkor a következő alkalommal csak akkor tudlak fogadni, ha a lemondott óra díját kifizeted.
Köszönöm a megértésed :)

Melyik órát válaszd?

Ha tudod, válassz időpontot!