Ha először jössz

Fontos vagy nekünk :)

Ezért igyekeztünk olyan környezetet kialakítani, ahol nyugalom, és béke ölel körül, ahol elengedheted a megfelelést, az elvárásokat és jólesően belesüppedhetsz a jelen pillanat örömébe.

Vigyázunk rád
A hatékonyság és a nem-ártás nálunk jóbarátok. Ugye Te sem szeretnél olyan gyakorlatokat, melyeknél a kedvező hatás negatív következménnyel társul? Azért, hogy pl. nyitottabb legyen a csípőd, nem áldozzuk be a térded, hanem olyan gyakorlatokat részesítünk előnyben, melyekkel mindkettő jól járhat :) Ne feledd, azért mert valamit meg tudsz csinálni, még nem biztos, hogy jót teszel vele. 

Odafigyelünk rád
Ha kell „testreszabjuk” számodra a gyakorlatot – nehezítünk vagy könnyítünk, segédeszközt használunk - vagy más óratípust javaslunk, esetleg gyógytornászhoz irányítunk, hogy aztán biztonságosan, örömmel gyakorolhass tovább.

Számíthatsz ránk
Nem kell félned, hogy potyára érkezel. A kiírt órákat megtartjuk, az esetleges változásokat időben jelezzük az órarend menüben, így tervezhetsz velünk.

… néhány tanács

A jóga foglalkozások előtt 1,5-2 órával lehetőleg ne egyél, mivel a gyakorlatok az emésztőrendszerre is erőteljesen hatnak, így azok passzív állapotban legyenek.

Adj időt magadnak, hogy ráérezz, ráhangolódj egy-egy foglalkozásra, más „jön át” az első alkalomnál, a másodiknál és megint más a sokadiknál, továbbá az sem mindegy, hogy éppen milyen állapotodban jöttél. Lehet, hogy kezdetben nem tapasztalsz semmi különöset, az is lehet, hogy rögtön valami euforikus élményt élsz át, a lényeg, hogy ne várj el semmit, csak légy nyitott, próbáld befogadni, ami éppen akkor történik, minden alkalom mást tartogat.

Próbálj elsősorban magadra figyelni, attól lesz „tökéletes” a gyakorlásod, ha az útmutatások betartásával, mindent megteszel, amire éppen aznap képes vagy – kit érdekel, hogy a melletted gyakorló meddig hajol vagy meddig tart ki egy ászanát :)

A terem tágas (100 nm), a szükséges eszközökkel felszerelt, de ha van saját csúszásmentes szőnyeged, természetesen azt is használhatod.

... néhány kérés

Dresszkód: kényelmes ruházatot hozz, öltöző van. Lehetőség szerint mezítláb jógázunk, ha zokniban szeretnél, kérünk világos zokni legyen!

Légy szíves, érkezz az óra előtt legalább 5-10 perccel.

Ha késve érkezel, - jógaóra esetén - várd meg az elcsendesedés végét és csak utána gyere be a terembe.

Válj meg a cipődtől a bejáratnál és a táskádat az erre kijelölt "táskatrónra" tedd a teremben.

Óra előtt halkítsd le vagy kapcsold ki a telefonod.

Vizet, innivalót csak jól zárható üvegben hozz a terembe és ne egyél bent.

Kérünk, hogy legyél partner a rend és tisztaság megőrzésében. :)

Gyermekkel nem látogathatók az órák (13 év alatt), ez az idő csak Rólad szól. :)

Az általad választott órán az oktatói útmutatás szerint vegyél részt. Ha bármi betegséged, problémád van, ami befolyásolhatja a gyakorlásod, kérjük jelezd.


Melyik órát válaszd?

Ha tudod, válassz időpontot!