Ha először jössz

… néhány tanács

Kényelmes ruházatot hozzál - öltöző van -, a terem a szükséges eszközökkel felszerelt, de ha van saját csúszásmentes szőnyeged, természetesen azt is használhatod.

A jóga foglalkozások előtt 1,5-2 órával lehetőleg ne egyél, mivel a gyakorlatok az emésztőrendszerre is erőteljesen hatnak, így azok passzív állapotban legyenek.

Adj időt magadnak, hogy ráérezz, ráhangolódj egy-egy foglalkozásra, más „jön át” az első alkalomnál, a másodiknál és megint más a sokadiknál, továbbá az sem mindegy, hogy éppen milyen állapotodban jöttél. Lehet, hogy kezdetben nem tapasztalsz semmi különöset, az is lehet, hogy rögtön valami eufórikus élményt élsz át, a lényeg, hogy ne várj el semmit, csak légy nyitott, próbáld befogadni, ami éppen akkor történik, minden alkalom mást tartogat.

Próbálj elsősorban magadra figyelni, attól lesz „tökéletes” a gyakorlásod, ha az útmutatások betartásával, mindent megteszel, amire éppen aznap képes vagy – kit érdekel, hogy a melletted gyakorló meddig hajol vagy meddig tart ki egy ászanát :)

... néhány kérés

Kérlek, érkezz óra előtt legalább 5-10 perccel.

Ha késve érkezel, várd meg az elcsendesedés végét és csak utána gyere be a terembe.

Kérlek, válj meg a cipődtől a bejáratnál és a táskádat az erre kijelölt "táskatrónra" tedd a teremben.

Óra előtt halkítsd le vagy kapcsold ki a telefonodat.

Vizet, innivalót csak jól zárható üvegben hozzál a terembe és kérlek, ne egyél bent.

Gyermekkel nem látogathatók az órák, ez az idő csak Rólad szól :)

Kérlek, hogy az általad választott órán az oktatói útmutatás szerint vegyél részt.

Melyik órát válaszd?

Ha tudod, válassz időpontot!