Zelei Éva

Zelei Éva

AVIVA torna, AVIVA Get - Gátizom Erősítő Torna


Mindig  érdekelt, hogy mozgással hogyan tudunk hatni szervezetünk működésére.  Tanulmányaimat  konduktor-tanítóként végeztem a MPANNI főiskolán, majd elvégeztem a TSMT- terapeuta képzést és évekig gyerekekkel foglalkoztam.

Az Aviva módszer  4 órás alaptanfolyamot 2015. márciusában végeztem el, mely hatására nagyon sok pozitív változás történt a női mindennapjaim megélésében. Mindig is fontos volt számomra, hogy a megszerzett tudásomat átadjam és segítsek másokon,  így 2017. áprilisában megszereztem az oktatói képesítést és azóta oktatom a módszert Veresegyházon.

 Az Aviva módszer egy olyan lehetőség, amivel a nők könnyebben megbirkózhatnak az őket havonta érintő ciklikus változással. Csökkenti a fájdalmat, kiegyensúlyozottabbá tesz és rendezi a ciklus hosszát is. A nőket érintő hormonális változásokat sokkal könnyebben meg tudjuk élni és nem utolsó sorban nagyon sok nőnek segített a  vágyott gyermek megfoganásában.

A férfiakról sem szeretnék megfeledkezni, számukra is ajánlott a torna az egészségmegőrzésben, a prosztata problémák megelőzésében, kezelésében és az aktív férfierő megtartásában.

Ahhoz, hogy ezt a módszert hetente 2-3 alkalommal gyakorold, szükség van egy 4 órás alaptanfolyam elvégzésére, ahol a speciális mozdulatokat megtanuljuk és begyakoroljuk.

Fontosnak tartom továbbá a gátizomzat megerősítését, melyre sajnos csak akkor fordítunk figyelmet, amikor már problémát okoz a gyengesége. Pedig már 18 éves korunktól tudatosan kellene felkészítenünk ezt a területet is a rá váró feladatokra,  sok helytelen szokás elkerülésével  nagyon sokat tudnánk tenni a védelme érdekében. Ezért ajánlom mindenki figyelmébe az Aviva GET ( Gátizom Erősítő Torna) órákat, ahol ezeket az ismereteket elsajátíthatja.

Az Aviva GET órákra alaptanfolyam nélkül is lehet jönni.

Csak akkor működik, ha te működteted! 

Szeretettel várlak!

 06-30-20-20-836

 eva@avivaveres.hu