Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Vén Anikó

Vén Anikó

Hatha jóga, vinyasa flow jóga, jin jóga

Vén Anikó vagyok, végzettségem szerint angol-történelem szakos tanár, ezen kívül gyakorló anyuka. Mindig is szerettem tanítani, emberekkel foglalkozni, és miután a jóga gyakorlása során rengeteg pozitív tapasztalatot szereztem, 2011-2012-ben elvégeztem az Asram Jóga és Meditációs Központ hatha jóga oktatói képzését Kádár Zoltán, Papp József és Mezősi Anna vezetésével. Oktatói továbbképzésekre, táborokba azóta is rendszeresen járok, mivel fontos számomra, hogy folyamatosan bővítsem a tudásom a jógaoktatás terén.  

A jóga számomra nem csupán egy mozgásforma, hanem egy rendkívül széles eszköztárral és mélységgel rendelkező út, amely a testi-lelki élmények, oldódások mellett folyamatos tapasztalást, tanulást, tudatosságot, nyitottságot és önmagam egyre mélyebb megismerését eredményezi.
Óráimon az ászanák gyakorlása mellett fontosnak tartom a helyes légzés elsajátítását, a testünkben végbemenő energetikai történések megfigyelését és tudatosítását, valamint a relaxációra való képesség fejlesztését.

Várlak szeretettel jóga foglalkozásaimon!

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu