Yin&Flow jógatanfolyam oktatóknak és elkötelezett gyakorlóknak :)

 

Hat életterület, két jógastílusban - Anikóval és Adriennel
Egy különleges önismereti, tapasztalati útra hívunk Téged, amelyben hat kiemelt élettémát járhatsz körbe a jóga segítségével.

Tested egy csodálatos energetikai, érzelmi és mentális rendszert rejt magában, amely segít megérteni az egyes életterületeid működését és a személyiségérésed organikus állomásait.
Mint egy önismereti iránytű rávilágít saját, egyéni erősségeidre és megmutatja hiányosságaidat, esetleges sérüléseidet.Ezen a tanfolyamon a jóga eszköztárának segítségével ezen a rendszeren haladunk végig, így nemcsak egy elméleti tudást vihetsz haza, hanem lehetőséged lesz az önfeltárásban, az önismeretben is mélyülni.
A fizikai gyakorláson túl az adott téma mély megértését gondolatébresztő beszélgetésekkel és praktikus életfilozófiai felvetésekkel is támogatjuk.
A tanfolyamnak a különlegessége, hogy ugyanazt a témát, két szempontból, két különböző jóga stílusban (yin és flow) is átélhetsz, megtapasztalhatsz.
Míg a flow egy szuper-dinamikus, szabad, áramló, kreatív, élénkítő stílus, addig a yin egy szuper-statikus, lassító, befogadó, befelé vezető, a belső világokat mélyen feltáró jógastílus. Azaz két különböző testgyakorlásban, két eltérő mentális, érzelmi hatás mellett lesz lehetőséged megfigyelni és tapasztalni magadban az egyes energiaközpontok üzenetét és állapotát magadban.
Ennek a programnak fontos része a transzformatív önismereti munka is, ahol gyakorlatokkal, játékos vagy interaktív módon mélyítheted az adott életterületen a személyes, organikus önismeretedet.
A tanfolyamra személyesen és online formában is lehet jelentkezni, élő közvetítéssel.

Mire számíthatsz?
- Minden életterülethez egy-egy speciális, tematikus yin és flow jógagyakorlás kapcsolódik, megértheted a két jógastílus jellemzőit, hatásmechanizmusát és átélheted, tapasztalhatod ugyanannak a témának 2 jóga stílusban történő kifejtését
- Az adott életterülethez tartozó gondolatébresztő bevezető, praktikus életfilozófiai témákkal készülünk, így megismerheted az adott központ mentális, érzelmi, pszichológiai jellemzőit, életfeladatát, témáit
-Lesznek önismereti gyakorlatok, játékok, beszélgetések, a belső út mélyítésére

Miért éppen ez a két jógastílus?
Hisszük, hogy az életben mind a yin és mind a flow minőségekre egyaránt nagy szükség van. Egyrészt tudnunk kell az élettel változni, fejlődni, növekedni, kiáradni, megnyilvánulni, megmutatni magunkat, az élet szerves részének lenni. Másrészről tudnunk kell megállni, befelé fordulni, befogadni, elmélyülni, keresni azt, ami változatlan, ami Örök.

Kinek ajánljuk?
- Olyan jóga gyakorlóknak, aki már jógáznak egy ideje és szeretnék megtapasztalni a különféle jóga stílusok különbségeit és egyéni hatását
- Azoknak akik szeretik a végleteket és élvezik a szuper dinamikus és szuper statikus stílusokat és nyitottak az önismeretre
- Azoknak, akik yin és flow stílusban szeretnék megerősíteni az otthoni gyakorlásukat
- Jógaoktatóknak, akik szeretnék a meglévő hatha alapokat yin és flow stílusokkal kiegészíteni
- Jógaoktató alapképzősöknek, akik a jógával kapcsolatos saját tapasztalataikat szeretnék mélyíteni, tágítani

Kik tartják?
Vén Anikó (yin, hatha jóga, vinyasa flow, relaxáció és meditáció oktató, aromaterápiás jógaoktató, himalájai jógaoktató)
Kriston Adrienn YA RYT-500 (vinyasa flow-, hatha -, aerial jóga, meditáció és relaxáció oktató)

Időpontok:
Hat teljes nap, minden nap 10:00-17:00h
2021. május 8, június 5, június 19, szeptember 18, október 16, november 13.

Részvételi díjak:
Early Bird (2021. április 21-ig): 116.990 Ft
Egyben fizetve: 126 000 Ft (jelentkezés 25.000 Ft előleg befizetésével)
Részletfizetéssel (ütemezés megbeszélés szerint): 136 000 Ft (jelentkezés 25.000 Ft előleg befizetésével)

Helyszín:
Személyesen:
Hatha Jógastúdió Veresegyház, Fő út 39. 2. emelet
Ha szívesen jönnél Budapestről, jelezd Adrinak, mert az utazást telekocsival megoldjuk.
Online:
Online az otthonodból, élő közvetítéssel.

Lemondási feltételek:
A jelentkezésedet és a helyedet az előleg befizetésével erősítheted meg. A tanfolyam megkezdése előtt, 1 hónapon belül történő lemondás esetén a befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni.
Jelentkezés:
venaniko@gmail.com vagy adrienn@kriston.hu e-mail címen.
vissza