Shakti tánc - A tánc jógája, október 14-én 10-12 óráig

 

Finom nyújtások, áramló ászanák, dinamikus álló gyakorlatok, tánclépések, szabad tánc, meditáció és közös mantraéneklés - Edina Bir Devivel


Mantra, jóga, tánc, meditáció.

A Shakti Tánc® szorosan kapcsolódik a Y. Bhajan féle kundalini jóga és a Patandzsali által lejegyzett nyolc-fázisú astanga jóga hagyományaihoz.


A  tudatos tánc, a szabad tánc és a jógikus ösvény összefonódása!

A Shakti Tánc® egy csodás eszköz, hogy kapcsolódjunk a kozmikus tánchoz, saját önvalónk impulzusaihoz, amit maga a Táncos, a teremtő szándék inspirál és kelt életre bennünk. A Shakti Tánc® gyakorlásával a tudatos táncos formálódik bennünk.

 

Az óra felépítése 8 fázisú. (2 óra)


Kiknek ajánlom:
Mindenkinek, aki szeret jógázni vagy eddig még nem próbálta, mindenkinek, aki szeret táncolni vagy, aki eddig valamiért kerülte a táncot. Ajánlom azoknak, akik az önismeret útján kalandoznak, akik szeretik a közösségben megélt gyógyító összekapcsolódást és azoknak, akik mélyen legbelül önmagukkal kapcsolódnának.


Közös táncra hívlak Benneteket!

Szeretettel osztanám meg Veletek egy Shakti Tánc ®óra keretein belül az együttlét sokszorozó erejű, gyógyító tapasztalatokhoz vezető élményét.

A tánc az egyik legősibb gyógyító művészet. Felszabadít, integrál, átformál.

A kétórás alkalom során megtámogatjuk testtudatunkat, hogy ráhangolódhasson a test természetes belső geometriájára. Az óra alatt végzett különféle mozgásformák segítenek fokozni és szétteríteni testünkben a prána shaktit, az éltető energiát.

A tánc láthatóvá teszi a láthatatlant. Ahogy Anatol France írta: „ A szép mozgás a szem muzsikája.”

 

Tapasztalatot szerezni magadról, mélyen magadban és közösségben, erre hívlak! Kibontani szépségedet, élethez kapott méltóságodat, erre hívlak!

Az eszköz, ami ebben segítségünkre lesz a Shakti Tánc®!!

 

Finom nyújtások, áramló ászanák, dinamikus álló gyakorlatok, tánclépések, szabad tánc, meditáció és közös mantraéneklés.


Részvételi díj: 3000 Ft
Jelentkezés és ha kérdésed van: anidedevi@gmail.com

Szeretettel várlak: Edina Bir Devi 

vissza