Női őserőd felébresztése szept. 27-től kéthetente - Kovács Anettel

 

A Source Memory healing meditáció egy ősi indiai rendszeren alapszik, amely segítségével théta és delta állapotba jutunk, mely hatására megnyílik a tudatalattink. Ebben a biztonságos és elmélyült állapotban, beléphetünk lelkünk legmélyére, átlépünk a kontrollt adó elménk határain, tisztán rálátunk életünk eseményeire és énünk eddig rejtett részeire.

Meglátjuk azokat a pontokat, melyek miatt elhittük gyengeségeinket, ezáltal teremtettük azokat az élethelyzeteket és szituációkat, melyek jelenünket alkotják. Egyre tudatosabbá válva pozitív teremtéseket hozhatunk létre, és kinyílnak előttünk eddig mélyen szunnyadó képességeink.


Minél tisztább a tudatod, annál tisztább az életed!


Jöhetnek felismerések, aha-élmények, melyek abban segítenek, hogy újabb és újabb mélységekbe tekinthessünk be önmagunkban, és egyre mélyebb megértések és gyógyulások következzenek be, ezáltal megérkezzünk végre az örömbe, a bőségbe és a szerelembe. A Work shop kb 3órás, ahol meditációban megdolgozzuk, és elengedjük a fenti témákhoz kapcsolódó korlátozó hitrendszereinket. A következő részben, táncmeditáció segítségével, megmozdítjuk a térben az energiákat, azaz lehozzuk fizikai síkra a teremtéseinket, hogy kézzelfogható váljon számunkra. A folyamatokat 100%tisztaságú, magas rezgésű esszenciális olajok segítségével mélyítjük el. 


Várunk szívünk legtisztább szeretetével a következő 4 alkalmas meditációs sorozatra.

Ahogy bent, úgy kinn és ami fenn az lenn.

 

2020.szept.27. 14:30-17:30

Megnyílás az égi ajándékokra-Önátadás.

Biztos vagyok benne, hogy sok lépést megtettél a mostani pillanatig… De akkor miért marad el a várva várt eredmény? Ha a kérdés Téged is foglalkoztat, és szeretnél kinyílni az ajándékok befogadására, és egy kiteljesedett életre, akkor itt az ideje ezt megengedni magadnak.


Mélyen belül kell elhinned, hogy érdemes vagy arra, amit szeretnél. Nem kell tovább várnod, tenned, szenvedned azért, hogy végre boldog lehess a jelenben.


A megengedés, elfogadással kezdődik, azzal, hogy végre nem harcolsz tovább azért, amit akarsz…. Az akarást kell leginkább elengedned. Azt a fajta ragaszkodást, hogy ez másképp nem is lehet.


Pedig lehet, hogy Isten terve sokkal nagyobb annál, amit eltudsz képzelni a mai eszeddel… A megengedés első lépése, hogy valóban megengedjük az égieknek, hogy dolgozzanak az életünkben… Ha ezt meg tudod tenni akkor újra a jelen nyugalmába kerülsz… egységbe lényed legmélyebb magjával, aki mindig tudja a helyes utat. Számára nem létezik lehetetlen, hiszen amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani!


2020.10.04. 14:30-17:30

 

Gyermeki öröm és önfeledtség kódjai. Találkozás a belső gyermekkel.

 

A sérült gyermeki részünk nem fejlődik, nem nő fel. Leragad abban a korban, ahol megbántódott. Újra és újra megteremti a hasonló szituációt, mert meg akar szabadulni a fájdalomtól és új fejlettebb mintát keres.
Rajta keresztül vezet az út a belső szabadsághoz, és az önfeledt örömhöz. A negatív gyermekkori mintáinkat, és leszakadt lélekrészünket, újra magunkba integráljuk, hogy újra teljes egésszé váljunk és megtapasztaljuk az élet csodáit, az áramlást, az önátadást és végtelen bizalmat az élet és Isten iránt.

 

2020.10.24. 14:30-17:30

 

Női teremtő erőnk és méhünk kapcsolata. Méhtisztitás-Szakrális Nőiségünk.


női méh, maga a tiszta és végtelen teremtő tér, amely magában hordozza a Forrás energiáját, egy kapu, amely összeköt minket az Univerzum mindenségével. A méhünk a női erőközpontunk, innen indulnak a teremtéseink.


“A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön,
és az életem is az.”
( Queen Afua, Szakrális Nő )


A méhünk a második szívünk. Rengeteg érzelmet és fájdalmat raktározunk itt, ami befolyásolja párkapcsolatunkat, szexualitásunkat és a női teremtő erőnket. A gyógyítás során visszatalálunk, ahhoz a Nőhöz, akit eddig elnyomtunk magunkban. Megismerheted magadban azt a Nőt, aki nem fél megmutatni a sebezhetőségét, lágy és befogadó részeit, ugyanakkor Női ereje teljességében éli az életét, és folyamatosan kapcsolódik az érzelmeivel, és a Teremtővel.

2020. 11.01 14:30-17:30

Összekapcsolódás a Női Őseinkkel. Támogató erejük aktiválása az életünkben.

November az ősök, az őserők és a múlt belső elrendezésének időszaka az évkörön; s ezért kifejezetten alkalmas mindazon minta felismerésére és feloldására, mely a vérvonalakon örökséged lett. Ezen az eseményen oldani fogjuk azokat a mintákat, amelyeket sejtszinten Női ágon örököltünk, és meghatározzák a mindennapjainkat. Ha jelenben oldjuk a transzgenerációs negatív hatásokat, akkor ezzel nemcsak mi, hanem őseink és utódaink is egyaránt gyógyulnak. Rátalálhatunk azokra a kincsekre, amit nagyanyaink és dédanyáink hagytak ránk. Integráljuk önmagunkba mindazt a sok-sok pozitív, csodás képességet, és bölcsességet, amik eddig rejtve voltak előttünk, de a Női vonalunkon mindig is megtalálható volt.  Felszabadíthatjuk magunkat az örökölt negatív családi programok alól, hogy végre megérkezzünk a Női lét teljességébe.

 

A program dija: 5000ft/alkalom

Bejelentkezés szükséges az esemény előtt 48 óraval. Max 12 fő

forrasemlekgyogyitas@gmail.com, 06-20-292-66-71 Kovács Anett

 

Szeretettel Andi&Anett

vissza