Női őserőd felébresztése nov. 1-én - Kovács Anettel

 

A Source Memory healing meditáció egy ősi indiai rendszeren alapszik, amely segítségével théta és delta állapotba jutunk, mely hatására megnyílik a tudatalattink. Ebben a biztonságos és elmélyült állapotban, beléphetünk lelkünk legmélyére, átlépünk a kontrollt adó elménk határain, tisztán rálátunk életünk eseményeire és énünk eddig rejtett részeire.

Meglátjuk azokat a pontokat, melyek miatt elhittük gyengeségeinket, ezáltal teremtettük azokat az élethelyzeteket és szituációkat, melyek jelenünket alkotják. Egyre tudatosabbá válva pozitív teremtéseket hozhatunk létre, és kinyílnak előttünk eddig mélyen szunnyadó képességeink.


Minél tisztább a tudatod, annál tisztább az életed!


Jöhetnek felismerések, aha-élmények, melyek abban segítenek, hogy újabb és újabb mélységekbe tekinthessünk be önmagunkban, és egyre mélyebb megértések és gyógyulások következzenek be, ezáltal megérkezzünk végre az örömbe, a bőségbe és a szerelembe. A Work shop kb 3órás, ahol meditációban megdolgozzuk, és elengedjük a fenti témákhoz kapcsolódó korlátozó hitrendszereinket. A következő részben, táncmeditáció segítségével, megmozdítjuk a térben az energiákat, azaz lehozzuk fizikai síkra a teremtéseinket, hogy kézzelfogható váljon számunkra. A folyamatokat 100%tisztaságú, magas rezgésű esszenciális olajok segítségével mélyítjük el. 


Várunk szívünk legtisztább szeretetével a következő 4 alkalmas meditációs sorozatra.

Ahogy bent, úgy kinn és ami fenn az lenn.

 


2020. 11.01 14:30-17:30

Összekapcsolódás a Női Őseinkkel. Támogató erejük aktiválása az életünkben.

November az ősök, az őserők és a múlt belső elrendezésének időszaka az évkörön; s ezért kifejezetten alkalmas mindazon minta felismerésére és feloldására, mely a vérvonalakon örökséged lett. Ezen az eseményen oldani fogjuk azokat a mintákat, amelyeket sejtszinten Női ágon örököltünk, és meghatározzák a mindennapjainkat. Ha jelenben oldjuk a transzgenerációs negatív hatásokat, akkor ezzel nemcsak mi, hanem őseink és utódaink is egyaránt gyógyulnak. Rátalálhatunk azokra a kincsekre, amit nagyanyaink és dédanyáink hagytak ránk. Integráljuk önmagunkba mindazt a sok-sok pozitív, csodás képességet, és bölcsességet, amik eddig rejtve voltak előttünk, de a Női vonalunkon mindig is megtalálható volt.  Felszabadíthatjuk magunkat az örökölt negatív családi programok alól, hogy végre megérkezzünk a Női lét teljességébe.

 

A program dija: 5000ft/alkalom

Bejelentkezés szükséges az esemény előtt 48 óraval. Max 12 fő

forrasemlekgyogyitas@gmail.com, 06-20-292-66-71 Kovács Anett

 

Szeretettel Andi&Anett

vissza