NMPT tanfolyam - természetes mozgásminta tréning, május 15-től

 

Ha Te is szenvedsz az ülőmunka gyötrelmeitől,
ha hiába küzdesz a nyak, váll, derékfájással,
ha neked is eleged van abból, hogy a legtöbb módszer csak ideig-óráig hat, akkor ez az üzenet neked szól.


Nem kell együtt élned a fájdalommal, újra átélheted a mozgás örömét!

A legtöbb ember csak mástól várja a megoldást, szaladgál fűhöz-fához, kapkodja a pirulákat, vagy azzal áltatja magát, hogy majdcsak elmúlik a fájdalom, de sajnos hosszú távon csak romlik a helyzet.

Gondolkodtál már azon, hogy mi a problémád a gyökere?
Amikor  az ember 6-7 évesen iskolába kerül, a sok üléstől, a növekvő pszichés terhektől óhatatlanul elkezd kialakulni egy hibás testtartás, és az izmok már nem, vagy nem pontosan úgy dolgoznak, ahogy a "gyári minta" szerint ideális lenne.  Az idegrendszer az izmokat, ízületeket túlterhelő „újfajta”mozgásmintával alkalmazkodik ehhez, ami gyakorta sportolás, mozgás közben csak tovább erősödik. Eleinte csak kisebb kellemetlenségek jelentkeznek, ha azonban súlyosbodik a helyzet, a fájdalom megkeseríti a mindennapokat, akár a hobbidról, a kedvenc sportodról is le kell mondanod.

A nyújtsunk, erősítsük meg a törzsizmokat, ropogtatások, csavargatások módszerei önmagukban itt nem hoznak valódi megoldást. Az átmeneti javulás után, gyakorta a test más részén jelenik meg újra a fájdalom. Gerinc, csípő, váll, térd – és a helyzet egyre elkeserítőbb.

A hatékony korrekcióhoz ennél sokkal komplexebb, az idegrendszer működését újraprogramozó speciális mozgásokra van szükség.

A hibás mozgásminta kijavításával már akkor megoldhatóak a gerincproblémák, mielőtt kialakulnának vagy kiújulnának.

Természetesen a lelki tényezők sem elhanyagolhatók. Egy komfortosabb testtel azonban ezen a területen is könnyebben indulhatunk el a változás, fejlődés útján, ami aztán visszahat a testünkre is.

Vajon mennyi pénzt, időt és energiát vesztegetsz el, ha továbbra is csak a tünetekkel és nem a valódi okkal foglalkozol? 


Ha változtatni akarsz, ismerd meg az NMPT – természetes mozgásminta tréning – módszerét, mely a mozgástudományok legújabb eredményeit ülteti át a gyakorlatba!

A 4 alkalmas tanfolyamon - egy kis elmélettel fűszerezve – megtanulhatod ezeknek a gyakorlatoknak a precíz, hatékony kivitelezését, melyeket akár már napi 10-15 percben is gyakorolhatsz. 

Ha már kialakult gerincbetegséged van (pl. gerincsérv, vagy bármilyen karba, lábba sugárzó fájdalmat okozó elváltozás) akkor a tanfolyam előtt gyógytornászi vizsgálat vagy kezelés lehet szükséges. Ez ügyben is hívj bátran :)

A tanfolyam kis létszámú (8 fő), teljes személyes figyelemmel :)
 
A tanfolyam időpontjai: május 15., 22., 29., június 5. 
péntekenként 18-19.15-ig, (az első alkalommal 19.45-ig)

Részvételi díj: 15 000 Ft / 4 alkalom + jegyzet otthoni gyakorláshoz 

Jelentkezés:  5000 Ft előleg befizetésével. 
Hamar betelik :)

Lemondási feltételek: január 17-ig az előleg visszajár, ezt követően nem kerül visszafizetésre.
A részvétel előzetes egyeztetés után átruházható.

Egy hiányzás díjmentesen pótolható, a következő tanfolyam ideje alatt. 

Szeretettel várlak:
Varga Ildi
30-4455-641


További részletek 

vissza