NMPT tanfolyam - természetes mozgásminta tréning, június 29-től

2018.05.13.

NMPT tanfolyam - természetes mozgásminta tréning, június 29-től

- ha fáj a nyakad, hátad, vállad, derekad
- ha el akarod kerülni, hogy az ülő életmód tönkretegyen
- ha gerincbarát módon szeretnél sportolni
- ha nemcsak mástól várod a megoldást, hanem tenni akarsz érte
Az NMPT egy elképesztően hatékony komplex módszer, mely a mozgástudományok legújabb eredményeit ülteti át a gyakorlatba.


Az NMPT - természetes mozgásminta tréning - célirányosan az ülőmunka okozta elváltozások korrekciójára fókuszál, melyek a gerincbetegségek fő okai és gyakorta együtt járnak csípő, váll és térdízületi elváltozásokkal.

Amikor  az ember 6-7 évesen iskolába kerül, az emberi test természetes működésével nem igazán kompatibilis tartós ülő pozícióval keményen elkezd dolgozni a tartáshibáin. A görnyedő testtartás miatt pár jellemző lágyrész hamarosan zsugorodni kezd, az izmok már nem, vagy nem pontosan úgy dolgoznak, ahogy a "gyári minta" szerint ideális lenne. 


Aki már rendelkezik a rossz mintákkal, az döntően sport közben is azokat használja, gyakorta csak tovább erősítve a beégetett rossz programokat.

Az NMPT korrekciós modulokban az adott mozdulatban lehetetlenné válik a hibás mintákért felelős feltétlen reflexek működése, így rákényszerül az ideg-izom rendszer, hogy újramodellezze, újra feltanulja a helyes mintákat. (forrás: www.gerinc.hu)

A tanfolyamon - egy kis elmélettel fűszerezve - ezeket a mozdulatokat tanulhatod meg, melyeket aztán napi 8-10 percben ajánlott gyakorolni.  
A mozdulatok egyszerűek, de hatékonyságukhoz fontos a precíz, nagy odafigyelést igénylő kivitelezés.

A tanfolyam kis létszámú, teljes személyes figyelemmel, maximum 6 fő :)

Utána ráérzel, hogy is lehet másképp ülni, állni, mozogni, és ha továbbra is ülve élsz, többé nem kell azon gondolkodnod, hogy mit is tegyél egy  fárasztó nap után. 

Időpont: péntekenként 18-19.15 óráig, jún. 29., júl. 6., 13., 20.
Ez már betelt, a következő augusztus 24-én indul!

Részvételi díj: 12 000 Ft / 4 alkalom
Jelentkezés: 5000 Ft előleg  befizetésével, június 25-ig

Szeretettel várlak:
Varga Ildi
30-4455-641

További részletek 

vissza