NMPT tanfolyam - természetes mozgásminta tréning, január 11-től

 

Ha Te is szenvedsz az ülőmunka gyötrelmeitől,
ha hiába küzdesz a nyak, váll, derékfájással,
ha neked is eleged van abból, hogy a legtöbb módszer csak ideig-óráig hat, akkor ez az üzenet neked szól.


Nem kell együtt élned a fájdalommal, tehetsz ellene, újra átélheted a mozgás örömét!

A legtöbb ember csak mástól várja a megoldást, szaladgál fűhöz-fához, kapkodja a pirulákat, vagy azzal áltatja magát, hogy majdcsak elmúlik a fájdalom, de sajnos hosszú távon csak romlik a helyzet.

Gondolkodtál már azon, hogy mi a problémád a gyökere?
Amikor  az ember 6-7 évesen iskolába kerül, a sok üléstől, a növekvő pszichés terhektől óhatatlanul elkezd kialakulni egy hibás testtartás, és az izmok már nem, vagy nem pontosan úgy dolgoznak, ahogy a "gyári minta" szerint ideális lenne.  Az idegrendszer az izmokat, ízületeket túlterhelő „újfajta”mozgásmintával alkalmazkodik ehhez, ami gyakorta sportolás, mozgás közben csak tovább erősödik. Eleinte csak kisebb kellemetlenségek jelentkeznek, ha azonban súlyosbodik a helyzet, a fájdalom megkeseríti a mindennapokat, akár a hobbidról, a kedvenc sportodról is le kell mondanod.

A nyújtsunk, erősítsük meg a törzsizmokat, ropogtatások, csavargatások módszerei önmagukban itt nem hoznak valódi megoldást. Az átmeneti javulás után, gyakorta a test más részén jelenik meg újra a fájdalom. Gerinc, csípő, váll, térd – és a helyzet egyre elkeserítőbb.

A hatékony korrekcióhoz ennél sokkal komplexebb, az idegrendszer működését újraprogramozó speciális mozgásokra van szükség.

A hibás mozgásminta kijavításával már akkor megoldhatóak a gerincproblémák, mielőtt kialakulnának vagy kiújulnának.

Természetesen a lelki tényezők sem elhanyagolhatóak. Egy komfortosabb testtel azonban ezen a területen is könnyebben indulhatunk el a változás, fejlődés útján, ami aztán visszahat a testünkre is.

Vajon mennyi pénzt, időt és energiát vesztegetsz el, ha továbbra is csak a tünetekkel és nem a valódi okkal foglalkozol? 


Ha változtatni akarsz, ismerd meg az NMPT – természetes mozgásminta tréning – módszerét, mely a mozgástudományok legújabb eredményeit ülteti át a gyakorlatba!

A 4 alkalmas tanfolyamon - egy kis elmélettel fűszerezve – megtanulhatod ezeknek a gyakorlatoknak a precíz, hatékony kivitelezését, melyeket akár már napi 10-15 percben is gyakorolhatsz. Ha az otthoni gyakorlással hadilábon állsz, akkor gyakorlóórára is jöhetsz (kéthetente, pénteken 19.15-20.15)

A tanfolyam kis létszámú, teljes személyes figyelemmel :)
 
A következő tanfolyam időpontjai: november 16., 23., 30., dec. 7.
péntekenként 18-19 óráig, ( az első alkalommal 19.30-ig) Ez betelt. 
Utána január 11-én indul a következő, ez is betelt, de várólistára még jelentkezhetsz - ki tudja... :).  
Majd 2019. február 8-tól - itt még szabad a vásár! :) 

Részvételi díj: 15 000 Ft / 4 alkalom + jegyzet otthoni gyakorláshoz + 1000 Ft-os bónusz a gyakorló órára :)
Jelentkezés: 5000 Ft előleg  befizetésével


Szeretettel várlak:
Varga Ildi
30-4455-641


További részletek
 

vissza