Hálaadó Föld szertartás Rékával és Andival - dec. 10-én

 

Szeretettel hívunk egy közös női szertartásra, melyben lehetőségünk van, hogy együtt kapcsolódjunk a Földhöz és ezáltal Ön-mag-unkhoz.

A szertartások kaput nyitnak önmagunk rejtett és szent dimenzióihoz. A tudatalatti bölcsességét hordozzák magukban, és lényegében az intuíciónkkal, megérzéseinkkel kapcsolnak össze.

Felfedezhetjük örömünket, tisztaságunkat, a megbocsátás lehetőségét, belső erőnket, szelídségünket és tiszta látásmódunkat. A szertartások évezredek óta az emberi civilizáció fejlődésének elengedhetetlen részei voltak, jelezvén a beavatási vagy átjárási rítusok beteljesítését. A szertartási hagyományok számtalan módon gazdagíthatnak minket. Közelebb hoznak a természethez, gyógyítják sebeinket a megbocsátás gyakorlása által, és folyamatosan segítenek abban, hogy úgy fogadjuk a változások hullámait, ahogy jönnek és mennek.

A Despacho - Hálaadó Föld szertartás - a szeretet megnyilvánulása a természet elemei, őseink, tanítóink és a szent helyek iránt. A Despacho ajándék - viszonozzuk mindazt, amit életünkben nap mint nap kapunk. A Despacho szertartáson keresztül igyekszünk áthidalni a hétköznapi és nem hétköznapi területeket; új kapcsolati minták és lehetőségek kialakítása céljából. A természettel való harmonikus együttélés kialakítása érdekében a szívünkkel, bölcsességünkkel és cselekedeteinkkel szükséges dolgoznunk. Megszólítjuk a vizek, a hegyek és a Földanya szellemeit, hogy jöjjenek és segítsenek nekünk az ajánlás elkészítésében. Fő szándékunk, hogy folyamatos párbeszédet alakítsunk ki és tartsunk fenn a Földanyával, hogy egyensúlyt és harmóniát hozzunk életünkbe és minden kapcsolatunkba. A szeretet, a helyes gondolkodás és a helyes cselekvés dinamikája révén bőséges lesz az életünk.

A szertartáshoz felajánlásra hozz magaddal babérlevelet, lencsét, rizst, akár kukoricát, babot, hozhatsz magokat, virágot, madártollat, csokoládét…..amid van, azt hozd.

Időpont: 2022. december 10. 15-18 h
Helyszín: Hatha Jogastúdió Veresegyház, Fő út 39/A
Részvételi díj: 6000 forint/fő
Maximális létszám 15 fő

Szertartást vezetik: Baloghné Ács Andrea Női jóga oktató, kineziológus és Antal Réka természetgyógyász.

Jelentkezni e-mailben lehet december 9.-ig a baloghandrea70@gmail.com és az antalreka28@gmail.com e-maicímen.
vissza