Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

Március 28. Varázs Női kör
Április 1. Hangtálfürdő
Április 16. Reiki 1-es tanfolyam
Május 4. Reiki 2-es tanfolyam


Kedves Nők! ❣️


Március 28- án 18:30- tól Varázs Női körben támogatjuk egymás energiáit.
Szokásos módon meditációval zárunk.


Témakör: A szerelem energiáinak kiegyenlítése.
Bejelentkezés szükséges!!!


Részvételi díj: 3000ft                      Március 23- ig tudsz jelentkezni.


Április 1 - Hangtálfürdő - Hangtál és Te! 18:30 - tólTe kedves, aki nálam végeztél reiki tanfolyamot, ez a program Neked most díjmentes!!!


Jelen életedben a legfontosabb az, hogy Te aki itt élsz ezen a földön sok mindent megtapasztalj ami boldogabbá tesz! Lehetőséged van erre a hangtálakon keresztül megélni azt a rezgést, ami felszabadít, magával ragad és boldogság érzést kelt benned. Csodás hangja a hangtálaknak kirezegteti azt az energiát, ami nem téged szolgál. Minden egyes hang egyfajta áradást okoz az aurádban, csakráidban  és szebbé, energetikusabbá tesz téged a mindennapokban.


Tedd meg magadért, hogy kiegyensúlyozottabban létezz 
Csak a hangtál és Te!
A hangtálak rezgése különleges erővel bír testünkben, lelkünkben. Mikor bánatos az ember, általában a zenéhez fordul megnyugvásért. Biztos van olyan az életedben, amikor különböző zenéket hallgatsz, éppen mire van szükséged és az a bizonyos zenei rezgés megnyugtat.
A csakrákra közvetlenül hat, érezni fogod a meditáció alatt a változást. A hangtálak lenyűgöző, finom hangzása elrepít egy másfajta világba és feltölt energiával. 1 óra, amit magadra szánsz, meghozza az áldást, ha nyitott vagy rá.


A tibeti hangtál "működése" a rezgéseken alapul. Ahogy a tó vize is gyöngyöző hullámokat ver a bele dobott kavics miatt, így a hangtál oldalát megütögetve is a vízgyűrűkhöz hasonlítható (hang)rezgés-hullámok alakulnak ki, amelyek pozitív hatással vannak testre s lélekre. A tál mindennapos használatával harmonizálhatjuk akár az egész család közérzetét, lelki békét, nyugalmat sugározhatunk feléjük e finom, meditatív rezgés segítségével. A hangtál ereje azonban nem pusztán a hanghullámokban rejlik, hanem a finom rezgéshullámokban is, amelyeket magunk is érezhetjük, ha használat közben magunkra (esetleg a beteg testrészre) helyezzük az edényt. Az éteri hullámok végigfutnak a testünkön, bejárják és gyógyítani kezdik minden porcikánkat, sejt-szintre hatóan.


- gyógyító- és fájdalomcsillapító hatású

- stressz csökkentő, lazító, nyugtató hatású, oldja a pánikot és a szorongást

- finoman "behangolja" a szervezet (sejtszintű) rezgésszintjét

- elősegíti a relaxációt, lelki egyensúly megteremtését, a megtisztulást.

- meditációban nagyon hatékonyan alkalmazható (csoportban is)

- tértisztításra, energia tisztításra kitűnően alkalmas

- zeneszerszámként is remekül használható


A program 1 órás, részvételi díja 2000 Ft/ alkalom


Aki nálam végzett Reiki tanfolyamot, annak ez a program díjmentes!!!Helyszín: a Mindenség Tenyerében
Bejelentkezés szükséges! 
"REIKI  A BOLDOGSÁG SZERETETE A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT HARMÓNIA „

 
 Szeretettel fogadlak Április 16-án de. 9 órától a Reiki tanfolyam 1-ES FOKOZATÁRA!


A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐK MEGTANULJÁK AZ ENERGIA ÁRAMOLTATÁST, KEZELÉSI FORMÁKAT, SZÓ ESIK  CSAKRÁKRÓL, AURÁRÓL, ENERGIA TISZTÍTÁSI FORMÁKRÓL,  HARMONIZÁLÁSRÓL.


ÉLETEDBEN FELLÉPŐ NEHÉZSÉGEK, testedben- lelkedben  meglévő  energia blokkokat simulékonyan oldja fel.


A reiki bármely ágát nézzük, mindegyiknek több szintje van.   Az első szinten az alapokat adjuk át, a 2. szintre jelentkezők megtanulják a szimbólumok használatát. a 3. szinten a reiki mesterévé válunk, a 4. a tanári fokozat.


Miért ajánlom a reiki tanfolyamok elvégzését?


Elsősorban azért, mert éjjel-nappal  veled van, bárhol tudod használni!


Nincsenek korlátok, nem kell órákig meditálnod, összpontosítanod, hogy összekapcsolódj a felsőbb energia forrással.


Ha magadnak vagy bárki másnak szeretnél reiki energiát adni, a" kezed mindig kéznél van"


Miről szól a Reiki szeretet energiája?


A kezelő a reiki kezelés során energiát visz be a másik ember szervezetébe, ezzel pedig testi és lelki szinten egyaránt beindítja nála az öngyógyító folyamatokat. A betegségeknek ugyanis mint tudjuk, lelki okuk van: ezek a pszichés problémák blokkolhatják az energiaáramlást, ami aztán szervi problémákhoz vezet. A reiki kezeléssel ezeket a blokkokat lehet feloldani, így az energia ismét szabadon áramolhat, a betegségek pedig megszűnnek.  Általános energiaszint növelésére, egyes krónikus betegségek és a gyulladások kezelésére is kitűnően  alkalmas. A reiki ezáltal a hagyományos orvosi kezelések hatásos kiegészítője is lehet.


A reiki értünk van, támogat bennünket, nincsenek elvárásai! Az egyszerűsége miatt tökéletes, nagyszerű.


A reiki lelke a beavatás, az összekötő kapocs az Univerzummal. Ha nem használod napi szinten a reikit, a beavatás által akkor is fog rajtad dolgozni, fog alakítani a te fejlődési tempódnak megfelelően.


A Reiki nem hit kérdése, egyszerűen csak áramlik a szeretet energiája.


Akik nálam végezték  a tanfolyamokat és alkalmazzák életükben, megdöbbentő eredményeket érnek el önmaguk és mások életében is. A visszajelzések  mindig pozitívak.


Tanuld meg életedbe alkalmazni ezt a csodálatos energiát, áramoltasd magadba a szeretetet, hogy pozitív hatása a Te életedbe is áldást hozzon. Adj magadnak pár órát, ami csak a te lelki békédről szól.
Jelentkezz mielőbb ha úgy érzed hogy velünk a helyed ezen a csodálatos napon.
Tanfolyam kezdése 9:00(kérlek érkezz 5 perccel hamarabb.)


várható befejezése a tanfolyamnak kb. 15:30 
a tanfolyam díja 15e. ft
Bejelentkezés szükséges, helyed foglalását 5000ft-al biztosíthatod, amit eljuttatsz hozzám április 10-ig.REIKI 2 TANFOLYAM - szimbólumok

Május 4- én de. 10:00-tól


Ajánlom neked, ha elvégezted a Reiki 1-es fokozatát!
A második szint során a mentális és érzelmi szintű problémáink, életvezetési kihívásaink megoldásához kapunk segítséget.
Bevezetlek a távgyógyítás technikájába, valamint a mély érzelmi és mentális problémák megoldásába. Kapcsolatba kerülsz további szimbólumokkal melyek közül az egyik fókuszként szolgál és növeli az energiaáramlást, a másik a mentális gyógyító szimbólum, valamint az a szimbólum, mely a távgyógyításban nyújt segítséget és további erőteljes szimbólumokat is megismerhetsz. Ezek az ősi szimbólumok, melyek alapvetően a szellemi régiókba juttató átalakulás jelképei.
A második fokozat, már egy lényegesen bensőségesebb, érett gondolkodás, és megfelelő hozzáállást kíván. A második fokozat különleges hatást gyakorol az étertestre (a csakrák rendszerére), intuíciód és energiaátadó képességed nagymértékben felerősödik.
A második fokozatú reiki-behangolás tovább erősíti a csakrák energiakészletét. Most aktivizálódik a három reiki-szimbólum is. Ez a behangolás élesíti az intuíciót 
Életünkben fontos szerepet játszanak a szimbólumok és annak üzenetei, jelentősége. Az alternatív kezelési módokban elengedhetetlen a helyes, nagyon pontos használatuk. Lehetőséget kapsz arra, hogy kezedbe vedd a szimbólumok irányításával a harmonizálást testben, aurában. 
Szeretnél felszabadítani magadban még több pozitív energiát? Hatékonyabbá kívánod tenni kezeléseidet önmagadon, vagy másokon?


A Reiki 2-es oktatáson megtanulod a szimbólumok helyes használatát, megtanulsz energiát küldeni tőled távol élő szeretteidnek, ismerőseidnek, vagy akár magadnak. 
Mondok egy példát amit egyik tanítvány élt meg ????Vizsgára készülsz, izgulsz. Szeretnél sikeresen vizsgázni, de fáradt vagy, mert egész nap dolgozol és este kell megoldanod a tanulást.Ezért reggel mikor felkelsz, küldesz magadnak estére energiát. Vagy előtte való nap teszed ezt meg. Majd küldesz energiát a vizsgád időpontjára. Kétséged ne legyen hogy sikerül e a vizsgád ????.... Régi letapadt, berögződött mintáidtól nem tudsz szabadulni? A tudatalatti mindent elraktároz, még olyan dolgokat is amiket nem tartunk számon, csak egyszerűen hat a mindennapokban. Erre is van megoldás,ha szeretnél kikerülni ebből a rejtett tudatalatti negatív hatásból, és szeretnéd ha emelkedne a reiki tükröződött energiája, akkor várlak szeretettel. 
Egészségi állapotodat szeretnéd helyre állítani? Javítani szeretnél életed minőségeden? Egyszerű módszerekkel, nagyszerű eredményeket érhetsz el a tanfolyamon való részvétel után.

Hozzájárulás 15000ft
Bejelentkezés szükséges, részvételedet 5000ft előleggel biztosíthatod, amit eljuttatsz hozzám április 26- ig!


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!

Vasi Anikó ( Pancsi)


Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza