Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

Parázs séta szeptember 11-13 Bükkszentkereszt
Reiki 2 tanfolyam szeptember 19.
Varázs Női kör szeptember 24-én
Tarot Világháló 1. október 17.
Tarot Világháló 2. november 7.
Tarot Világháló 3. december 12.


Parázs séta ÚJRA!!!

Szeptember  11-13- ig!
Helyszín: Bükkszentkereszt
 
11 - én pénteken a helyi táltos- tudó emberrel indulunk szakrális helyekre. ( Pontos indulás és ezzel kapcsolatos információk  egyeztetés alatt! ) 

Szombat reggeli érkezéssel a parázs séta beavatási szertartáson  való részvétel előleggel együtt 22500ft;

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! 
Ez a téma fontos, mutasd meg ebben is tisztaságod!

"MINÉL TÖBBSZÖR MÉSZ ÁT A PARÁZSON, ANNÁL KÖZELEBB KERÜLSZ CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ! "

Kedves Résztvevők, Spirituális úton járók! 

Önmegerősítő, gyógyító és beavató szertartásra hívlak, a tudatos jelenlét erejének valódi megtapasztalására. Az idei tűzönjárásnak is a különleges rezgésű Bükkszentkereszt ad otthont. Lépj túl a félelmeiden! Igazi csúcsélményben lehet részed, ha elszánod magad! 

!!! Spirituális úton járók életéből elmaradhatatlan élmény! Tűzzel teremtünk. Félelmeidet most átlépheted. Hogyan teremtesz, ha félsz a tűztől???  Lépd át végre határaidat!

A parázson járás, tudati elvárásainkkal való szembesülés gyakorlati próbája. Ahhoz, hogy sértetlenül átsétálhassunk a 700-900 C° fokos parázson, szembe kell néznünk benső világunk hiedelemrendszerével", korlátozó gondolatainktól.
A Tüzönjárás fejleszti a bizalmat belsö képességeinkben, mely alapja a sikeres döntéseknek, cselekvéseknek és segitséget nyújt a magatartások és szokások megváltoztatásához.
A fizikai világ - testünket is beleértve - a megfigyelőt tükrözi. Ugyanazon módon formáljuk a testünket, mint ahogy a környező világról is kialakítjuk a tapasztalatunkat. Az érzékelés automatikusnak látszik, de valójában tanulható a működése
Az, hogy milyennek érzékeljük a világot, amelyben élünk - testünk megtapasztalását is beleértve -, teljesen attól függ, hogy milyennek tanultuk meg látni. 
Ha megváltoztatjuk érzékelésünket, ezzel megváltoztatjuk a világ és testünk megtapasztalását"

Deepak Chopra: Kortalan test, időtlen tudat

Maradandó, pozitív belső változásokat teremt a résztvevőkben. Sok korláttól szabadulhatsz meg általa, hogy sikeresen , erővel, harmóniában lépj előre.
‼️‼️‼️‼️Amiért átmész a tűzön, azt el is éred, így hát vigyázz mit kívánsz!‼️‼️‼️ ????????

Szertartás, felkészítés: Különböző  spirituális gyakorlatokkal készítelek fel arra, hogy összhangba kerülj a természet szellemeivel, önmagaddal és így számodra ideális állapotban mehess át a parázson.
(Érkezés péntek este is lehetséges, + költséges‼️)

Szombat délelőtt 10:30- ig  kérlek érkezz meg!
Távozás: vasárnap legkésőbb 11:00-ig 
Ezen a napon, szombaton nem fogyasztunk húst! Zöldség és gyümölcs fogyasztása ajánlott és sok sok víz.
 Szállásod elfoglalása után útnak eredünk és az erdő mélyén csodás gyakorlatokat végzünk, kapcsolódunk a természet szellemeihez.
Majd a szállásra visszaérkezve 1 óra egyedül töltött időben leírod a céljaidat, amiket el szeretnél érni. Majd utazunk " más" világokba, lélekrészeinket hívjuk vissza. 
Miután a felkészítés elegendő, megrakjuk a tüzet. 
Tűzszertartást végzünk, dobolunk, meghívjuk őseinket, segitőinket, énekelünk, táncolunk a tűz szellemeivel, majd a gyönyörű"varázs" szőnyegen átsétálunk.
Mindig, mindenkinek nagy élmény, tarts velünk Te is, hívd barátaidat, családodat, ismerőseidet.
 
16 éve járok parázson, 4 éve vezetek parázs sétát nagy sikerrel és beteljesülésekkel. 
Mire idáig eljutottam, sok sok parázson mentem át kitűnő mesterek jelenlétében‼️mert fontos az előkészület, fontos a bizalom és szakértelem.
Az ár tartalmazza a programok, szállás díját, fát.

‼️ Szombati érkezéssel‼️

Szeptember 8-ig teheted meg  jelentkezésedet 6000ft előleggel!‼️‼️‼️

Összesen a parázs séta teljes díja szeptember 11- től szeptember 13- ig  tehát pénteki érkezéssel, szakrális helyeken való részvétellel 28500 Ft!  ‼️
Szombat reggeli érkezéssel a parázs séta beavatási szertartáson  való részvétel foglalóval együtt 22500ft;

A foglaló befizetése a szeptemberi parázs sétára vonatkozik! A foglaló átruházható, ha nem tudsz eljönni, jöhet helyetted más résztvevő akit magad helyetted küldesz :) 


REIKI 2 TANFOLYAM! 
Szeptember 19- én 9:30-tól -14:30- ig

Ajánlom neked, ha elvégezted a Reiki 1-es fokozatát!
A második szint során a mentális és érzelmi szintű problémáink, életvezetési kihívásaink megoldásához kapunk segítséget.
Bevezetlek a távgyógyítás technikájába, valamint a mély érzelmi és mentális problémák megoldásába. Kapcsolatba kerülsz további szimbólumokkal melyek közül az egyik fókuszként szolgál és növeli az energiaáramlást, a másik a mentális gyógyító szimbólum, valamint az a szimbólum, mely a távgyógyításban nyújt segítséget és további erőteljes szimbólumokat is megismerhetsz. Ezek az ősi szimbólumok, melyek alapvetően a szellemi régiókba juttató átalakulás jelképei.
A második fokozat, már egy lényegesen bensőségesebb, érett gondolkodás, és megfelelő hozzáállást kíván. A második fokozat különleges hatást gyakorol az étertestre (a csakrák rendszerére), intuíciód és energiaátadó képességed nagymértékben felerősödik.
A második fokozatú reiki-behangolás tovább erősíti a csakrák energiakészletét. Most aktivizálódik a három reiki-szimbólum is. Ez a behangolás élesíti az intuíciót 
Életünkben fontos szerepet játszanak a szimbólumok és annak üzenetei, jelentősége. Az alternatív kezelési módokban elengedhetetlen a helyes, nagyon pontos használatuk. Lehetőséget kapsz arra, hogy kezedbe vedd a szimbólumok irányításával a harmonizálást testben, aurában. 
Szeretnél felszabadítani magadban még több pozitív energiát? Hatékonyabbá kívánod tenni kezeléseidet önmagadon, vagy másokon? 

A Reiki 2-es oktatáson megtanulod a szimbólumok helyes használatát, megtanulsz energiát küldeni tőled távol élő szeretteidnek, ismerőseidnek, vagy akár magadnak. 
Mondok egy példát amit egyik tanítvány élt meg ????Vizsgára készülsz, izgulsz. Szeretnél sikeresen vizsgázni, de fáradt vagy, mert egész nap dolgozol és este kell megoldanod a tanulást.Ezért reggel mikor felkelsz, küldesz magadnak estére energiát. Vagy előtte való nap teszed ezt meg. Majd küldesz energiát a vizsgád időpontjára. Kétséged ne legyen hogy sikerül e a vizsgád ????.... Régi letapadt, berögződött mintáidtól nem tudsz szabadulni? A tudatalatti mindent elraktároz, még olyan dolgokat is amiket nem tartunk számon, csak egyszerűen hat a mindennapokban. Erre is van megoldás,ha szeretnél kikerülni ebből a rejtett tudatalatti negatív hatásból, és szeretnéd ha emelkedne a reiki tükröződött energiája, akkor várlak szeretettel. 
Egészségi állapotodat szeretnéd helyre állítani? Javítani szeretnél életed minőségeden? Egyszerű módszerekkel, nagyszerű eredményeket érhetsz el a tanfolyamon való részvétel után.
Hozzájárulás 15000ft
Bejelentkezés szükséges, részvételedet 5000ft előleggel biztosíthatod, amit eljuttatsz hozzám szeptember 12- ig!
Csodás feltöltődést kívánok!
????

Varázs Női kör szeptember 24- én 19 órától! 
#A nő legfelsőbb szeretet terve#

Varázs női körre hívlak újra, hogy egymáshoz kapcsolódva kiteljesedhessen a szeretet terved erre az életedre.
Szertartás, oldás, majd a témához kapcsolódó meditació hozza meg lelkedben a lappangó válaszokat Sámándob kíséretében. 
Hozzájárulás 3000ft / fő
????

Szeretettel köszöntelek kedves Érdeklődő és résztvevő!

Célom a Tarot tanfolyammal az, hogy  önfejlesztéssel, megismeréssel javítsd életed minőségét, fejlődj, és olyan segítővé válj, aki előre viszi, támogatja, fellendíti az emberek és saját maga életét útmutatásai által. 

Sok- sok év tapasztalatával és megérzésekkel megáldott időszakon túl újra indul a Tarot világháló képzés még több hasznos információval.
A Tarot világháló egy folyamat, ami az élet egészét öleli körbe és ebben a forgásban, áramlásban szolgál útmutatóként a Tarot kártya. Jó pár évvel ezelőtt ( lassan 20 éve) kaptam egy paklit egy látó hölgytől aki felnyitotta szememet a Tarot világa felé és azóta a mindennapokban elmélyülten meditáltam, megértettem a lapok rezgését, üzenetét. Időszakosan a belső érzésemre hallgatva tanítok. A Tarot lapokban rengeteg rejtett információ tárul elénk, ami bölcsességed kinyílása által közelebb visz önmagad fényéhez, a mindenséghez. 
Miért jó neked ez a tanfolyam? Mert önismereted és intuíciód erősödik, fejlődik. 
Igen, mindenki képes utat mutatni, kitartással, szeretettel, hiszen ez az ősi tudás benned van. Kinyitjuk ezeket a kapukat, hogy rejtett képességed,  tudásod  a jelen lehetőségeit hozza felszínre.
Minden alkalommal meditálunk és megkapod a megfelelő beavatást.

A Tarot egy szimbolikus nyelv, ősi titkos bölcsességet takar, az élet törvényszerűségeit rejtő ősi tudás, ősi beavatások eszköze, szimbólumvilágának jelentése napjainkra feledésbe merült. A kártya eredete nem tisztázott, van, aki az ősi Egyiptomból, mások az elsüllyedt Atlantiszról kimentett tudásként ismerik.  A Tarot nem kifejezetten jóskártya. Nem ad konkrét felvilágosítást a jövővel kapcsolatban, inkább segít abban, hogy feltárja jelenlegi problémáink gyökereit, kiutat, illetve döntéshelyzetekben megoldási lehetőségeket mutasson. Rávilágítson a jövőre. Kiváló önismereti és önfejlesztési eszköz. Szimbólumai által betekintést nyerhetünk saját tudatalattink mélységeibe és így megtanulhatjuk alakítani saját sorsunkat.

A tarot kártya 22 nagy arkánumból és 56 kis arkánumból áll. A nagy arkánum az ember fejlődését és spirituális életútját jelképezi, míg a kis arkánum ennek részleteit fejti ki négy alapelemre, földre, vízre, levegőre és tűzre bontva.
A ma ismert Tarot nagyon sok közvetítő által maradt fenn, hosszú időre csak a szimbólumok őrződtek meg, a lényegi, mély belső tartalom elveszett. A Tarot elnevezést az egyiptomi eredet hívei Ta-roshra (királyi út) vagy Thot nevére, a kabbalista eredet hívei a Torára (Törvény) vezetik vissza. TORA az Isteni törvényt jelenti, a latin ROTA jelentése kerék, az ORAT kinyilatkoztatás, ATOR egyiptomi istennő pedig a beavatásért volt "felelős". Mindezek alapján Paul Foster Case 20. században alkotott mondata: Rota taro orat tora ator azt jelenti, hogy a Tarot kereke kinyilatkoztatja a beavatás törvényét. (Vagy másképp: A Tarot kereke Athor törvényét hirdeti.) Óegyiptomi nyelven pedig a Tarot azt jelenti: a királyi (RO) út (TAR).

A Tarot történetében bizonyosan nagy szerepe volt az egyiptomi ó birodalmat megelőzően a Kr.e. 3300-ban élt Hermész Triszmegisztosznak, a háromszor nagy, gyógyító orvosnak. Ő az egyiptomi írásjelek kitalálója, egyiptomi ősvallás alapítója, valamint a Tarot ősének, a Tabula Smaragdinának alkotója.
NEKÜNK ÉLETÜNK  megértésében, problémáink megoldásában segíthet.Az archaikus hagyomány szerint a Tarot képeit, szimbólumait a szakrális templomok falaira festették. A beavatásra várók sokszor éjszakákon át meditáltak itt, míg megértették valamennyi kép rejtett jelentését. A tudás birtokosának a Tarot képei elmesélték az emberi fejlõdés és a világegyetem misztériumát. 

Hogy rábízhassuk magunkat erre a különleges térképre, a legfontosabb, hogy megismerjük a használatát. Mit kell megtanulnom ebből az élethelyzetből?
Miért éppen ez történik velem?
Minek köszönhető ez az élethelyzet kialakulása?
Merre induljak tovább?
Mire figyelmeztetnek ezek az események?
Hogyan van mindez összhangban a feladatommal?
Honnan indultam?
Hová tartok?
Milyen módon érhetem el céljaimat?
És még számos hasonló kérdéseke kaphatjuk meg a választ.

Október 17. Tarot Világháló első lépcsőfoka:

22 NAGYARKÁNUM első lépcsőfok:
Útmutatás eszközei
Karma vagy szabad akarat
Tarot etika
Elméleti ismeretek
A 22 nagyarkanum használata
Lapok tisztítása 
Nagyarkanum számmisztikája
Igen- nem lapok misztikája
Egyedi tanulási módszerek
Szimbólumok tana
Meditáció, beavatási szertartás
27000ft

November 7. Tarot Világháló második lépcsőfoka: 
Feltétele az első tanfolyamon való részvétel.

Kis arkanumokról történetek, lapok rezgései
Kis és nagyarkanum együttes használata
Személyek beazonosítása, személy jelölő lapok
Kisarkanum számmisztikája
Elemek és a kisarkanum, elemek rezgései és gyakorlatok
Kisarkanum és egészség mutató, szerelem, munka, siker, egzisztencia, tanulás, kapcsolatok mutatója
Szimbólumok tana
Meditáció, beavatási szertartás
35000ft


Az első két tanfolyam elvégzése után már "biztos kézzel "mutatod az utat magadnak és másoknak is. 
Ha túllépnél határaidon és tanulnál, fejlődnél intuíciódat tágítanád, ha szeretnél másokon és magadon még többet segíteni, akkor várlak szeretettel a továbbképző többi szakaszában is :)

December12. Tarot Világháló harmadik lépcsőfok:
Feltétele az első és második tanfolyamon való részvétel.

Azonosulás a lapokon keresztül meditáció
Lapok és betűk kapcsolata
Lapok és a bolygók
Kisarkanum és a runa
Mester módszer
Tarot és az idő
Karma, vagy szabad akarat betekintés
Kirakási módok, beavatási szertartás

Tarot Világháló negyedik lépcsőfok:

Feltétele az első, második, harmadik tanfolyamon való részvétel.
Tarot Mester avatás
Tarotban való út, előző életek utazás a lapokon keresztül
Oldások 
Mester lap és misztériuma
Teremtő erő, intuició fejlesztése Tarot lapok 
A tanfolyamokra bejelentkezés szükséges!
06/205176594


Sok titkot felfeldünk, sok ajtót kinyitunk ami előre viszi életedet és segítséget adhatsz másoknak is! 


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!


Vasi Anikó ( Pancsi)


Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza