Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

szeptember 25-én Varázs Női Kör - Szerelem Meditáció
október 7-én Varázs Női Kör - A benned élő mágikus nő


Kedves Nők! ❣️

Szeptember 25. 18.30 - Szerelem Meditáció

Szerelmesek lehetünk valakibe, vagy magunkba, vagy az életünkbe. Vezetett meditációra hívlak Téged, hogy megtapasztald azt, hogy hogyan érzékeli tested, lelked a szerelem hatását különböző helyzetekben. Miért is fontos ez? Hogy megszabadulj a zavartól, hogy megértsd, mi is a szerelem. Azért fontos, hogy ezzel együtt elengedd félelmeidet, illúzióidat. A hit, az önértékelés, önmegismerés, elfogadás - első, egyben legnagyobb lépése a szerelem. Ébresszünk szerelmet szívünkben. Tesszük ezt női körben. Készen állsz valami új befogadására?

hozzájárulás 2500ft


Október 7. 18:30 - A benned élő mágikus nő


Biztosan te is kíváncsi vagy arra, hogy honnan, melyik életedből hoztad azokat a természetfeletti erőket, amik olykor- olykor felszínre törnek benned. Van az a pillanat amikor többet szeretnéd érezni, jobban szeretnél kapcsolódni ehhez az erőhöz. Itt az ideje annak, hogy előhívd ezt az energiát. Ezen az estén megtapasztalhatod azt a mágikus nőt, aki ott él benned és csak arra vár, hogy felszabaduljon és megmutassa neked önmagát.

Női körben, szeretetben, elfogadásban töltjük ezt az időt amit magunkra szánva, felfedezve legmélyebb részeinket, újra élesztve és a forrásban megtartva aktiváljuk nem tudatos részünket. Mély tudatállapotban előző élete is visszatekintünk, hogy megértsük spirituális terünket.

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

HOZZÁJÁRULÁS: 3500 FT

Kérlek érkezz időben.

Öltözék: laza, kényelmes ruházat. Lehetőség van átöltözésre is.

Hozd magaddal kedvenc hegyikristályodat!

Várlak szeretettel!


Kérlek telefonon, vagy privát üzenetben erősítsd meg jelentkezésedet. Köszönöm szépen!
Vasi Anikó
06205176594


Október 23.

Reiki 1-es fokozat 


Kezdés: 10 órától


Csak gondold végig.....két kéz a testeden és mennyi információnak,csodának hordozója, adója. 


Az egész test rajta van a kezeden, úgy mint a talpadon, a füleden, az arcodon... Rengeteg minden ott van a kezünkben...


Mikor szomorú vagy, vagy hálás vagy valamiért, egyből imára teszed a kezedet. És most képzeld el, hogy tenyereiden keresztül  energiát is képes vagy  közvetíteni. 


Ahhoz, hogy képességeink felszínre kerüljenek, tennünk kell. Ezzel a csodás módszerrel tehetsz nap mint nap magadért, fejlődésedért.


Itt és most, a döntés  a Te kezedben van!


REIKI  A BOLDOGSÁG SZERETETE A KÉZ ÁLTAL KÖZVETÍTETT HARMÓNIA „


A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐK MEGTANULJÁK AZ ENERGIA ÁRAMOLTATÁST, KEZELÉSI FORMÁKAT, SZÓ ESIK  CSAKRÁKRÓL, AURÁRÓL, ENERGIA TISZTÍTÁSI FORMÁKRÓL,  HARMONIZÁLÁSRÓL.


ÉLETEDBEN FELLÉPŐ NEHÉZSÉGEK, testedben- lelkedben  meglévő  energia blokkokat simulékonyan oldja fel.


A reiki bármely ágát nézzük, mindegyiknek több szintje van.   Az első szinten az alapokat adjuk át, a 2. szintre jelentkezők megtanulják a szimbólumok használatát. a 3. szinten a reiki mesterévé válunk, a 4. a tanári fokozat.


Miért ajánlom a reiki tanfolyamok elvégzését?


Elsősorban azért, mert éjjel-nappal  veled van, bárhol tudod használni!


Nincsenek korlátok, nem kell órákig meditálnod, összpontosítanod, hogy összekapcsolódj a felsőbb energia forrással.


Ha magadnak vagy bárki másnak szeretnél reiki energiát adni, a" kezed mindig kéznél van"


Miről szól a Reiki szeretet energiája?


A kezelő a reiki kezelés során energiát visz be a másik ember szervezetébe, ezzel pedig testi és lelki szinten egyaránt beindítja nála az öngyógyító folyamatokat. A betegségeknek ugyanis mint tudjuk, lelki okuk van: ezek a pszichés problémák blokkolhatják az energiaáramlást, ami aztán szervi problémákhoz vezet. A reiki kezeléssel ezeket a blokkokat lehet feloldani, így az energia ismét szabadon áramolhat, a betegségek pedig megszűnnek.  Általános energiaszint növelésére, egyes krónikus betegségek és a gyulladások kezelésére is kitűnően  alkalmas. A reiki ezáltal a hagyományos orvosi kezelések hatásos kiegészítője is lehet.


A reiki értünk van, támogat bennünket, nincsenek elvárásai! Az egyszerűsége miatt tökéletes, nagyszerű.


A reiki lelke a beavatás, az összekötő kapocs az Univerzummal. Ha nem használod napi szinten a reikit, a beavatás által akkor is fog rajtad dolgozni, fog alakítani a te fejlődési tempódnak megfelelően.


A Reiki nem hit kérdése, egyszerűen csak áramlik a szeretet energiája.


Akik nálam végezték  a tanfolyamokat és alkalmazzák életükben, megdöbbentő eredményeket érnek el önmaguk és mások életében is. A visszajelzések  mindig pozitívak.


Tanuld meg életedbe alkalmazni ezt a csodálatos energiát, áramoltasd magadba a szeretetet, hogy pozitív hatása a Te életedbe is áldást hozzon. Adj magadnak pár órát, ami csak a te lelki békédről szól.
Jelentkezz mielőbb ha úgy érzed hogy velünk a helyed ezen a csodálatos napon.


Várható befejezése a tanfolyamnak kb. 15:30
a tanfolyam díja 15e. ft
Bejelentkezés szükséges, helyed foglalását 5000ft-al biztosíthatod, amit eljuttatsz hozzám október 19- ig
Október 29.

kezdés 19:00-től  20:00-ig

HANGTÁLFÜRDŐ A FÉNY AMI KÖRBERAGYOG


Csak a hangtál és Te!
A hangtálak rezgése különleges erővel bír testünkben, lelkünkben. Mikor bánatos az ember, általában a zenéhez fordul megnyugvásért. Biztos van olyan az életedben, amikor különböző zenéket hallgatsz, éppen mire van szükséged és az a bizonyos zenei rezgés megnyugtat.
A csakrákra közvetlenül hat, érezni fogod a meditáció alatt a változást. A hangtálak lenyűgöző, finom hangzása elrepít egy másfajta világba és feltölt energiával. 1 óra, amit magadra szánsz, meghozza az áldást, ha nyitott vagy rá.
A tibeti hangtál "működése" a rezgéseken alapul. Ahogy a tó vize is gyöngyöző hullámokat ver a bele dobott kavics miatt, így a hangtál oldalát megütögetve is a vízgyűrűkhöz hasonlítható (hang)rezgés-hullámok alakulnak ki, amelyek pozitív hatással vannak testre s lélekre. A tál mindennapos használatával harmonizálhatjuk akár az egész család közérzetét, lelki békét, nyugalmat sugározhatunk feléjük e finom, meditatív rezgés segítségével. A hangtál ereje azonban nem pusztán a hanghullámokban rejlik, hanem a finom rezgéshullámokban is, amelyeket magunk is érezhetjük, ha használat közben magunkra (esetleg a beteg testrészre) helyezzük az edényt. Az éteri hullámok végigfutnak a testünkön, bejárják és gyógyítani kezdik minden porcikánkat, sejt-szintre hatóan.
- gyógyító- és fájdalomcsillapító hatású
- stressz csökkentő, lazító, nyugtató hatású, oldja a pánikot és a szorongást
- finoman "behangolja" a szervezet (sejtszintű) rezgésszintjét
- elősegíti a relaxációt, lelki egyensúly megteremtését, a megtisztulást.
- meditációban nagyon hatékonyan alkalmazható (csoportban is)
- tértisztításra, energia tisztításra kitűnően alkalmas
- zeneszerszámként is remekül használható

HOZZÁJÁRULÁS: 2000FT


November 15.
kezdés 9:30
LENORMAND KÁRTYAJÓS KÉPZŐ TANFOLYAM 1.fokozataA Lenormand kártya Marie Ann Lenormandról kapta nevét, aki a XVIII. században számos illusztris személynek végzett jóslást. Híres volt arról hogy nem csak a jót, de a rosszat is nyíltan elmondta. Munkássága óta több féle kártyapaklit is Lenormand néven emlegetnek, de a leggyakoribbat arról (is) meg lehet ismerni hogy 36 lapból áll .
Beszédes lapjai közvetlen kapcsolatot nyitnak az égiekhez és így aki nem biztos még magában és abban, hogy tud utat mutatni, az is könnyedén összeolvassa a lapokat. Több, mint 10 éve használom égi, angyali segítséggel a kártyákat, többek között a Lenormand az egyik kedvencem. Ajánlom, a tanfolyam elvégzését, mert magadnak segítesz vele. Önismeret mellett a kártya kirakásaival sok kérdésre választ kapsz, megtanulod más szemszögből nézni a világot, érzelmeidet, gondolataidat segít helyre pakolni bizonyos élethelyzetekben. Nem dönt helyetted, neked van választásod melyik utat választod.Pontos irányvonalat képes mutatni a keresőnek.
Ezen a napon megtanulod használni, összeolvasni a kártyákat, égi segítséggel!
Érdekes, látványos változásokat idéz elő az ember életében, persze ha a kérdező megfogadja és elmélyíti a tanácsokat.
Kirakási módok, beavatási szertartás, tisztítási módok, meditáció és még sok hasznos információt tárunk fel a lapok által.Az előző tanfolyamot du. 18:00-kor fejeztük be, kérlek erre számíts!


Szeretettel fogadlak!


a Részvételi díj: 23000ft


jelentkezési határidő október 12-ig lehetséges, 8000ft


előleg fizetésével. ISMÉTLŐKNEK 10000ft


Vasi Anikó
20/5176594

Angyalok kísérjék mosolygós utadat


Angyalfény kommunikáció december 14.

kezdés:10:00


Legyen ez a nap egy örömteli csoda, az angyalok kíséretében.


AHOL AZ ANGYALOK SÍMOGATJÁK LELKEDET
ANGYALAINK NAP MINT NAP ÜZENNEK NEKÜNK KÜLÖNBÖZŐ FORMÁKBAN, FIGYELJÜNK RÁ.
Mindenkinek van a szellemvilágból segítője, vezetője.
Az angyalok velünk vannak, és alig várják, hogy segítsenek nekünk. Segítő, támogató partnerek életünkben.


Honnan tudom? Számtalanszor megtapasztaltam áldásos jelenlétüket.
Az elmúlt pár évben rengeteget segítettem az emberek és angyalok közötti kapcsolat elmélyítésében.
Az angyalok munkásságát megtaláljuk minden nagy világvallásban. Megtaláljuk ezeket a kereszténység, a hinduizmus, a buddhizmus, a judaizmus, és sok más szellemi hagyományban.
Hoznak üzeneteket magasabb rendű szerető tudatot számunkra: az üzeneteket, amelyek segítenek felismerni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy nem kell félni, és hogy hívjuk őket,mert így emelkedik tudásunk, rezgésünk.


Tapasztalatom szerint az angyalok szempontjaik szerint feladatköröket látnak el. Szolgálnak minket speciálisan, hasonló módon , ahogyan a szakemberek végzik tevékenységüket. pl. ügyvéd, bolti eladó vagy egy fogorvos . Minden angyal különleges minőséget tölt be, hogy általuk megtapasztaljuk a békét, szeretetet, bátorságot, erőt, igazságot. Érzékeltetik isteni minőségünket. Felerősítik ezeket a hasznos tulajdonságokat, hogy képesek legyünk fenntartani minőségünket.
SZERETETTEL HÍVLAK AZ ANGYALFÉNY KOMMUNIKÁCIÓS TANFOLYAM ELSŐ RÉSZÉRE, MELYEN MEGTAPASZTALHATOD, ÉREZHETED, HALLHATOD AZ ANGYALOK BÖLCS SUGALLATÁT, SZERETETTEL TELI ENERGIA SUGÁRZÁSUKAT. A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐK , ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TUDÁSRA IS SZERT TEHETNEK.
HA ÚGY ÉRZED, HOGY RÉSZT VENNÉL EZEN A MAGASZTOS ESEMÉNYEN ÉS SZERETNÉD MEGTAPASZTALNI AZ ANGYALOK ÁLDÁSOS JELENLÉTÉT ÉLETEDBEN, AKKOR JELENTKEZZ, SZERETETTEL FOGADLAK
A TE BELSŐ ANGYALOD MIT MOND? SZERETNÉL KÖZELEBB KERÜLNI HOZZÁJUK? VÁGYAT ÉRZEL EGY MÉG KÖZELEBBI KAPCSOLAT KINYÍLÁSÁRA?
SZERETETTEL FOGADLAK. Bejelentkezés szükséges, amit november 25-ig megtehetsz 5000ft előleg befizetésével.


A tanfolyam hozzájárulása: 20.000ft


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!


Vasi Anikó ( Pancsi)


Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza