Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

Látlak Téged :)


Társteremtés- a Legigazibb igazi
Október. 30. 19:00-tól

Pont jókor jössz Malacka, mert ez a nap legjobb része!

- Melyik az a rész, Micimackó?
- Az, amikor te meg én MI leszünk.

Bizonyára Te is sokszor hallottad már és szerepel a hitrendszeredben és talán vágysz is rá, hogy megtáláld, rád találjon igazi másod vagy éppen ha ott van melletted és az Együtt töltött időbe belekúszott a féltés, félelem magja és szeretnél ezen változtatni, vonzani vagy megerősíteni egy örömteli kapcsolatot amiben együtt vagytok,  főszereplők, akkor ez a gyönyörű este Neked szól.

Várlak Téged, ha kísért a múlt és szeretnéd megérteni mi az ami még " hozzá" köt, miért jön fel újra és újra az az érzés ami mindig is ott volt bennetek.

Tudd hogy mit szeretnél. Határozd el magadat és ne félj a felelősségtől ami egy kapcsolatban van.

Hozzásegít a meditáció vàgyaid beteljesüléséhez, megértést ad kapcsolataidhoz.
A meditáció alapja a feltétel nélküli szeretetet.


Várlak szeretettel!
Bejelentkezés szükséges.
Első 9 fő jelentkezőt tudom fogadni!
Hozzájárulás:4000ft

Női kör október. 10. 19:00-tol
A varázsnő női kör következő témája a Függetlenséged ereje.


A függetlenség erejét erősítjük ezen az estén szertartással és meditációval. Neked mit jelent a belső és külső függetlenség? Függsz e párkapcsolattól, vagy más emberek kényszerétől? Mit ad neked a függetlenség érzése? Felismered e a függőségeidet amik megbénítanak, gátolnak? Felismered e a függőségben rejlő szépséget?
Te vagy a varázsnő.

Erre a programra az első 6 jelentkezőt tudom fogadni!!!!

Szeretettel várlak e nemes programra női körben. ♥️
06205176594


Egészségmegőrzés- Egyensúly meditáció
November 8-án délelőtt 9:00-tól! 


Ép testben ép lélek,halljuk ezt számtalanszor.  Ám ez elsősorban fordítva igaz: ha lelkünk ép, úgy testünk is jól működik, ha nem, akkor a sérült lélek előbb-utóbb megbetegíti a testet. A kettő között ugyanis életünk során egy végtelenül pontos, finom harmóniának kell fennállnia – ideális esetben. Ha ez a harmónia megbomlik – például úgy, hogy életünk valamelyik területén nyugtalanok, boldogtalanok vagyunk –, a kapcsolat miatt a lelkünkben felgyülemlő negatív energiák „megfertőzik” a szervezetünket is. Az emberek többsége ilyenkor orvoshoz rohan, fájdalomcsillapítóért, piruláért nyúl – pedig inkább az okot kellene megszüntetni, nem az okozatot. Ebben az egy órában  elindítjuk a gyógyító rezgéseket, tápláljuk a lelket, arra törekszünk, hogy a csakrák harmóniáját vissza tudjuk állítani eredeti fényükbe.


Indítsuk egészségesen a napunkat egyszerű meridián tornával, könnyed meditációval. Tedd félre a mindennapi rutint, 1 órát szánj egészséged megőrzésére, regenerálódj a meditáció csodája által. Csakratisztító gyakorlatokkal kezdünk és a többit a csapat szelleme hozza létre a nagy egységben. 


Várlak szeretettel egy óra feltöltő, vidám kikapcsolódásra!
Hangtálazunk is ;)

Bejelentkezés szükséges!
Hozzájárulás: 2000ft
06205176594


Védelem, Tértisztítás Technikák-Alapozó Tanfolyam 
November 10-én  10:00-tól 16:00-ig

Egyre több spirituális érzékelés jön felszínre és nem feltétlenül csak a jó élményeken keresztül tapasztaljuk meg képességeinket. Sőt! Ezek a megtapasztalások nyitják fel szemünket. Vannak különböző technikák amik jók átmenetileg, viszont vannak hosszabb távú védelmek, tisztítások amiket átadok neked ezen a napon és kamatoztathatod életedben. 
Ajánlom neked, ha fejlődni szeretnél.
Ajánlom neked,ha szereted érzékelni, érezni az energia áramlását.
Van a környezetedben negatív hely, amit szívesen megtisztítanál a kellemetlen energiától? Akkor itt a helyed!Elsajátíthatsz védelmi technikákat különböző helyzetekre, terekre, magadra és másokra. Érzékelésed így tovább fejlődik.

Hozzájárulás:20e.ft 
Részvételedet 10e.ft befizetéssel biztosíthatod, amit november 3-ig eljuttatsz hozzám.


Pénzteremtés- bőség meditáció

November 13-án 19:00-tól


Hogyan áramlik hozzád a pénz? Milyen viszonyban vagy vele? Hogyan viszonyulsz kiadásaidhoz?
Ezen a rendkívüli estén erősítsük kapcsolatunkat a pénzzel, és áramoltassuk életünk szakaszaiba a bőséget, a bőségesen jót! Mennyire vagy tudatos a " pénzed" forgására? Mersz kockáztatni? Vagy jobb a biztonság?
A pénz teremtés csakráit tisztítjuk, élesztjük a tüzet és kapcsolódunk a föld elemmel a tudatos teremtésen keresztül.
A Te rezgésed elég erős ahhoz, hogy befogadd azt a bőséget, amit most gondolsz magadnak?
A pénz áramlásának teret kell adni, hogy kreatív ötletekkel áramoljon a bőség. Ezt a teret tágítjuk folyamatosan, hogy a kapu ami előtt állsz megnyíljon és átlényegülten, teredet kitágítva tudd elérni a kívánt bőség állapotát.
Hozzájárulás: 4000ftNovember 29- én 17:00- tól

Utazás előző életekbe

Mi az, amit szeretnél tudni magadról? Ki voltál előző életedben? Mit tettél? Miért érzed azt amit érzel? Miért kötődsz, vagy éppen miért nem szimpatikusak egyes emberek? Ki az „igazi” lelki társad, mi vele a dolgod, mikor és hogyan tudsz elszakadni? Vagy miért megy a macska egér játék? Ebben az életben lesz e még kapcsolatotok? Vagy csak magad miatt, mert érdekelnek az utazások? Miért alakult ki ez és ez a betegség? Gondolom ilyen, vagy hasonló kérdések már benned is felmerültek… Kíváncsi vagy mi a kapcsolódásaidnak az okai? Mik az összefüggések életeseményeid között mostani életedben? Gyere és tapasztald meg vezetett utazásodat amely rávilágíthat életed miértjeire.

Hozzájárulás 5500 ft
5 fő jelentkezését tudom fogadni erre a programra. Ha komoly a részvételi szándékod, kérlek jelezd mielőbb ezen a számon: 06205176594


Angyalfény kommunikáció- tanfolyam 
december 1.  10:00-tól

Legyen ez a nap egy örömteli csoda, az angyalok kíséretében.

AHOL AZ ANGYALOK SÍMOGATJÁK LELKEDET

ANGYALAINK NAP MINT NAP ÜZENNEK NEKÜNK KÜLÖNBÖZŐ FORMÁKBAN, FIGYELJÜNK RÁ.
Mindenkinek van a szellemvilágból segítője, vezetője.
Az angyalok velünk vannak, és alig várják, hogy segítsenek nekünk. Segítő, támogató partnerek életünkben.


Honnan tudom? Számtalanszor megtapasztaltam áldásos jelenlétüket.
Az elmúlt pár évben rengeteget segítettem az emberek és angyalok közötti kapcsolat elmélyítésében.
Az angyalok munkásságát megtaláljuk minden nagy világvallásban. Megtaláljuk ezeket a kereszténység, a hinduizmus, a buddhizmus, a judaizmus, és sok más szellemi hagyományban.
Hoznak üzeneteket magasabb rendű szerető tudatot számunkra: az üzeneteket, amelyek segítenek felismerni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy nem kell félni, és hogy hívjuk őket,mert így emelkedik tudásunk, rezgésünk.


Tapasztalatom szerint az angyalok szempontjaik szerint feladatköröket látnak el. Szolgálnak minket speciálisan, hasonló módon , ahogyan a szakemberek végzik tevékenységüket. pl. ügyvéd, bolti eladó vagy egy fogorvos . Minden angyal különleges minőséget tölt be, hogy általuk megtapasztaljuk a békét, szeretetet, bátorságot, erőt, igazságot. Érzékeltetik isteni minőségünket. Felerősítik ezeket a hasznos tulajdonságokat, hogy képesek legyünk fenntartani minőségünket.

SZERETETTEL HÍVLAK AZ ANGYALFÉNY KOMMUNIKÁCIÓS TANFOLYAM ELSŐ RÉSZÉRE, MELYEN MEGTAPASZTALHATOD, ÉREZHETED, HALLHATOD AZ ANGYALOK BÖLCS SUGALLATÁT, SZERETETTEL TELI ENERGIA SUGÁRZÁSUKAT. A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐK , ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TUDÁSRA IS SZERT TEHETNEK.
HA ÚGY ÉRZED, HOGY RÉSZT VENNÉL EZEN A MAGASZTOS ESEMÉNYEN ÉS SZERETNÉD MEGTAPASZTALNI AZ ANGYALOK ÁLDÁSOS JELENLÉTÉT ÉLETEDBEN, AKKOR JELENTKEZZ, SZERETETTEL FOGADLAK
A TE BELSŐ ANGYALOD MIT MOND? SZERETNÉL KÖZELEBB KERÜLNI HOZZÁJUK? VÁGYAT ÉRZEL EGY MÉG KÖZELEBBI KAPCSOLAT KINYÍLÁSÁRA?

SZERETETTEL FOGADLAK. Bejelentkezés szükséges, amit november 25-ig megtehetsz 5000ft előleg befizetésével.

A tanfolyam hozzájárulása: 20.000ft


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!

Vasi Anikó ( Pancsi)

Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! 


A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza