Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

Május 3. Női kör
Május 14. Hangtálfürdő
Május 4. Reiki 2-es tanfolyam


Kedves Nők! ❣️

Május 3- án pénteken 18:30-tól Női kör! ????????
Készülj ;)  Fejlesztjük intuíciónkat, harmadik szem megnyitásával foglalkozunk ezen az estén.
A nő életének első és második szakaszában a következő feladatok kötnek le minket: objektív tudás és tapasztalat gyűjtése, megbirkózni a szükségletekkel és a realitással, célokra és kapcsolatokra koncentrálás. Ehhez kapjuk a Bölcsességet. Valamikor a harmadik életszakaszba lépést követően a prioritások megváltoznak és a fő kérdés az lesz, hogy: Mi az, ami most számít? 
????Ekkor jön el Szófiának, a misztikus és spirituális bölcsesség archetípusának az ideje, ami most nagyon aktuális! ????
  Izgalmas lesz, várlak szeretettel!
Bejelentkezés szükséges!
Hozzájárulás: 3500ft
Május 14-én  19:30- tól
Hangtálrezgések ????

Csak a hangtál és Te!
A hangtálak rezgése különleges erővel bír testünkben, lelkünkben. Mikor bánatos az ember, általában a zenéhez fordul megnyugvásért. Biztos van olyan az életedben, amikor különböző zenéket hallgatsz, éppen mire van szükséged és az a bizonyos zenei rezgés megnyugtat.
A csakrákra közvetlenül hat, érezni fogod a meditáció alatt a változást. A hangtálak lenyűgöző, finom hangzása elrepít egy másfajta világba és feltölt energiával. 1 óra, amit magadra szánsz, meghozza az áldást, ha nyitott vagy rá.

A tibeti hangtál "működése" a rezgéseken alapul. Ahogy a tó vize is gyöngyöző hullámokat ver a bele dobott kavics miatt, így a hangtál oldalát megütögetve is a vízgyűrűkhöz hasonlítható (hang)rezgés-hullámok alakulnak ki, amelyek pozitív hatással vannak testre s lélekre. A tál mindennapos használatával harmonizálhatjuk akár az egész család közérzetét, lelki békét, nyugalmat sugározhatunk feléjük e finom, meditatív rezgés segítségével. A hangtál ereje azonban nem pusztán a hanghullámokban rejlik, hanem a finom rezgéshullámokban is, amelyeket magunk is érezhetjük, ha használat közben magunkra (esetleg a beteg testrészre) helyezzük az edényt. Az éteri hullámok végigfutnak a testünkön, bejárják és gyógyítani kezdik minden porcikánkat, sejt-szintre hatóan.

- gyógyító- és fájdalomcsillapító hatású

- stressz csökkentő, lazító, nyugtató hatású, oldja a pánikot és a szorongást

- finoman "behangolja" a szervezet (sejtszintű) rezgésszintjét

- elősegíti a relaxációt, lelki egyensúly megteremtését, a megtisztulást.

- meditációban nagyon hatékonyan alkalmazható (csoportban is)

- tértisztításra, energia tisztításra kitűnően alkalmas

- zeneszerszámként is remekül használható

A program 1 órás, részvételi díja 2000 Ft/ alkalomREIKI 2 TANFOLYAM - szimbólumok

Május 4- én de. 10:00-tól


Ajánlom neked, ha elvégezted a Reiki 1-es fokozatát!
A második szint során a mentális és érzelmi szintű problémáink, életvezetési kihívásaink megoldásához kapunk segítséget.
Bevezetlek a távgyógyítás technikájába, valamint a mély érzelmi és mentális problémák megoldásába. Kapcsolatba kerülsz további szimbólumokkal melyek közül az egyik fókuszként szolgál és növeli az energiaáramlást, a másik a mentális gyógyító szimbólum, valamint az a szimbólum, mely a távgyógyításban nyújt segítséget és további erőteljes szimbólumokat is megismerhetsz. Ezek az ősi szimbólumok, melyek alapvetően a szellemi régiókba juttató átalakulás jelképei.
A második fokozat, már egy lényegesen bensőségesebb, érett gondolkodás, és megfelelő hozzáállást kíván. A második fokozat különleges hatást gyakorol az étertestre (a csakrák rendszerére), intuíciód és energiaátadó képességed nagymértékben felerősödik.
A második fokozatú reiki-behangolás tovább erősíti a csakrák energiakészletét. Most aktivizálódik a három reiki-szimbólum is. Ez a behangolás élesíti az intuíciót 
Életünkben fontos szerepet játszanak a szimbólumok és annak üzenetei, jelentősége. Az alternatív kezelési módokban elengedhetetlen a helyes, nagyon pontos használatuk. Lehetőséget kapsz arra, hogy kezedbe vedd a szimbólumok irányításával a harmonizálást testben, aurában. 
Szeretnél felszabadítani magadban még több pozitív energiát? Hatékonyabbá kívánod tenni kezeléseidet önmagadon, vagy másokon?


A Reiki 2-es oktatáson megtanulod a szimbólumok helyes használatát, megtanulsz energiát küldeni tőled távol élő szeretteidnek, ismerőseidnek, vagy akár magadnak. 
Mondok egy példát amit egyik tanítvány élt meg ????Vizsgára készülsz, izgulsz. Szeretnél sikeresen vizsgázni, de fáradt vagy, mert egész nap dolgozol és este kell megoldanod a tanulást.Ezért reggel mikor felkelsz, küldesz magadnak estére energiát. Vagy előtte való nap teszed ezt meg. Majd küldesz energiát a vizsgád időpontjára. Kétséged ne legyen hogy sikerül e a vizsgád ????.... Régi letapadt, berögződött mintáidtól nem tudsz szabadulni? A tudatalatti mindent elraktároz, még olyan dolgokat is amiket nem tartunk számon, csak egyszerűen hat a mindennapokban. Erre is van megoldás,ha szeretnél kikerülni ebből a rejtett tudatalatti negatív hatásból, és szeretnéd ha emelkedne a reiki tükröződött energiája, akkor várlak szeretettel. 
Egészségi állapotodat szeretnéd helyre állítani? Javítani szeretnél életed minőségeden? Egyszerű módszerekkel, nagyszerű eredményeket érhetsz el a tanfolyamon való részvétel után.

Hozzájárulás 15000ft
Bejelentkezés szükséges, részvételedet 5000ft előleggel biztosíthatod, amit eljuttatsz hozzám április 26- ig!


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!

Vasi Anikó ( Pancsi)


Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza