Előadások, tanfolyamok Pancsival a Mindenség Tenyerében

 

Angyalfény Kommunikáció december 14.
Év Indiító Teremtő Gondolatok január 11.


Kedves Nők! ❣️


Angyalfény kommunikáció december 14.

kezdés:10:00

Legyen ez a nap egy örömteli csoda, az angyalok kíséretében.


AHOL AZ ANGYALOK SÍMOGATJÁK LELKEDET
ANGYALAINK NAP MINT NAP ÜZENNEK NEKÜNK KÜLÖNBÖZŐ FORMÁKBAN, FIGYELJÜNK RÁ.
Mindenkinek van a szellemvilágból segítője, vezetője.
Az angyalok velünk vannak, és alig várják, hogy segítsenek nekünk. Segítő, támogató partnerek életünkben.


Honnan tudom? Számtalanszor megtapasztaltam áldásos jelenlétüket.
Az elmúlt pár évben rengeteget segítettem az emberek és angyalok közötti kapcsolat elmélyítésében.
Az angyalok munkásságát megtaláljuk minden nagy világvallásban. Megtaláljuk ezeket a kereszténység, a hinduizmus, a buddhizmus, a judaizmus, és sok más szellemi hagyományban.
Hoznak üzeneteket magasabb rendű szerető tudatot számunkra: az üzeneteket, amelyek segítenek felismerni, hogy nem vagyunk egyedül, hogy nem kell félni, és hogy hívjuk őket,mert így emelkedik tudásunk, rezgésünk.


Tapasztalatom szerint az angyalok szempontjaik szerint feladatköröket látnak el. Szolgálnak minket speciálisan, hasonló módon , ahogyan a szakemberek végzik tevékenységüket. pl. ügyvéd, bolti eladó vagy egy fogorvos . Minden angyal különleges minőséget tölt be, hogy általuk megtapasztaljuk a békét, szeretetet, bátorságot, erőt, igazságot. Érzékeltetik isteni minőségünket. Felerősítik ezeket a hasznos tulajdonságokat, hogy képesek legyünk fenntartani minőségünket.
SZERETETTEL HÍVLAK AZ ANGYALFÉNY KOMMUNIKÁCIÓS TANFOLYAM ELSŐ RÉSZÉRE, MELYEN MEGTAPASZTALHATOD, ÉREZHETED, HALLHATOD AZ ANGYALOK BÖLCS SUGALLATÁT, SZERETETTEL TELI ENERGIA SUGÁRZÁSUKAT. A TANFOLYAMON RÉSZTVEVŐK , ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TUDÁSRA IS SZERT TEHETNEK.
HA ÚGY ÉRZED, HOGY RÉSZT VENNÉL EZEN A MAGASZTOS ESEMÉNYEN ÉS SZERETNÉD MEGTAPASZTALNI AZ ANGYALOK ÁLDÁSOS JELENLÉTÉT ÉLETEDBEN, AKKOR JELENTKEZZ, SZERETETTEL FOGADLAK
A TE BELSŐ ANGYALOD MIT MOND? SZERETNÉL KÖZELEBB KERÜLNI HOZZÁJUK? VÁGYAT ÉRZEL EGY MÉG KÖZELEBBI KAPCSOLAT KINYÍLÁSÁRA?
SZERETETTEL FOGADLAK. Bejelentkezés szükséges, amit november 25-ig megtehetsz 5000ft előleg befizetésével.


A tanfolyam hozzájárulása: 20.000ft


Év Inditó Teremtő Gondolatok
Január 11-én
Részletek hamarosan :)


Várlak szeretettel izgalmas programokra a Mindenség Tenyerében!


Vasi Anikó ( Pancsi)


Energetikailag tisztított, ásványokból készült különlegességekből is válogathatsz, igény szerint személyre szabott karkötőket, medálokat, kulcstartókat is kérhetsz! A programokra bejelentkezés szükséges! 
Szeretettel fogadlak!
Pancsi
06205176594vissza