Családállítás, lélekállítás, Fehérvári Andival - október 1-én vasárnap

 

Fehérvári Andrea vagyok, csoportos család- és lélekállítással segítek azoknak, akik keresik, hogyan is oldhatnák meg problémájukat, gyógyulhatnának meg fizikai és lelki szinten és szeretnének javítani az életükön.


A család- és lélekállítás egy nagyon hatékony rendszer, ahol átlátjuk, helyretesszük, majd hagyjuk meggyógyulni azt, ami egyszer valahol nem működött (vagy nem működik), ezzel esélyt adva egy új és működő pozitív programnak.


Bert Hellinger a nyolcvanas években dolgozta ki a szisztemikus-fenomenologikus családterápia, vagy röviden a “családfelállítás” a családi lélek-mezőnek a “megkérdezésén” alapuló módszerét. A pszichoanalízis, a hipnózis, a tranzakció-analízis és a családterápia módszereit saját eseteinek alapos tanulmányozásával és megfigyeléseivel ötvözve túllépett a hagyományos nyugati pszichológia megszokott fogalmi keretein, és új módszerével rövid időn belül igen látványos sikereket ért el.


Munkám célja


Éljünk boldogan és kiteljesedetten, szabaduljunk meg a félelmektől, gátaktól, elakadásoktól, betegségektől és szorongásoktól. Boldogságban érezzük azt a szabadságot, hogy minden helyzetben tudjuk, van választásunk és ne zárjuk be magunkat blokkjaink, félelmeink által.


Éljük meg azt a biztonságot, ami segít, hogy az életben bármilyen kihívással bátran és magabiztosan nézzünk szembe!


Időpont: 12- kb. 17-óráig - október 1.


Gyere el és vegyél részt, nézd meg hogyan működik, a részvételi díj: 8.000 Ft 


Ha kész vagy már dolgozni önmagadon, és állíttatni szeretnél, akkor a családállítás díja: 20.000 Ft


Semmit sem kell hoznod, a kiírt kezdési időpont előtt kérlek érkezz meg 10 perccel  és kérlek maradj velünk a kiírt időpont végéig. Közben szüneteket tartunk.


Szeretettel várlak!


telefon: 06309144698


email: fehervari.andi01@gmail.com

vissza