Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Aromatouch illóolajos workshop október 15-én

 

Az érintés simogató élményének valamint az illóolajok varázslatos erejének egyedülálló szinergiája, amellyel a jövőben bármikor megajándékozhatod szeretteidet!


Tudtad, hogy önmagában a fizikai érintés képes csökkenteni a vérnyomást, a pulzusszámot és a szervezet kortizol szintjét? A doTERRA illóolajos wellness technikája az aromaterápia erejével kivezeti a stresszt testedből, miközben erősíti az immunrendszeredet, és feltölt energiával. Az eredmény a visszajelzések és tapasztalatok szerint minőségibb alvás és a szervezet ellenállóképességének erősödése.

A doTERRA illóolajos wellness technikája nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátadon és a talpadon. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk.

Egy újabb különleges alkalomra készülünk Veresegyházon, amikor nem csak betekintést nyerhetsz az aromaterápia világába, de megismerheted és elsajátíthatod a doTERRA illóolajos wellness technikáját. Alkalmazd otthon, hogy a család betegségmegelőzésének és egészségmegőrzésének hatékony eszközévé és egyben rendszeres élménnyé váljon.

Időpont: 2022. október 15. szombat 14:00-20:00

Helyszín: Hatha Jógastúdió Jóga Veresegyházon Fő út 39. 2. emelet

Kapcsolat: Vén Anikó, +36304726665

regisztráció, bővebb információ

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu