Ági varázskonyhája – a fermentálás művészete, erjesztett csodaságok

 

Május 27-én 10-13 óráig
Ha érdekel az egészséges táplálkozás, akkor ez a tanfolyam, egy igazi gyöngyszem a számodra :)
Elmélet - gyakorlat - kóstoló


Erjesztett ételek a napjainkban


H
ogyan készíts erjesztett ételeket, miért építsd be a táplálkozásodba?

-        Mi a fermentáció? Miért fogyasszunk erjesztett ételeket?

-        Mit lehet fermentálni?  Alapanyagok és eszközök.

-        Hogyan készítünk erjesztett savanyúságot?

         Gyakorlat EGYÜTT

-        Hogyan készítünk probiotikus italt?

         Gyakorlat EGYÜTT

-        Felmerülő kérdések, hibalehetőségek, megoldásuk.


Vezeti:
Molnár Ágnes (természetgyógyász terapeuta, életmódblogger, 26 éve vegetáriánus)

Helye: Hatha Jógastúdió


A tanfolyam ára
(alapanyagokkal együtt): 8 000 Ft


Korlátozott létszám, maximum 8 fő.

Jelentkezés 3000 Ft előleg befizetésével május 23-ig, Ildinél (30-4455-641)

vissza