Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Papp Tímea

Papp Tímea

Gerirnctorna

Gyermekkorom óta kapcsolatban állok a mozgással, a küzdősportok kivételével valamennyi mozgásformába belekóstoltam.
A mezei futástól az edzőtermi súlyzós edzéseken keresztül az aerobicon át egészen a jelenlegi jógáig. Közel 30 év mozgással töltött idő után azt hiszem tovább nem keresgélem a nekem való mozgásformát.
Már tinédzserként elvarázsolt a súlyzók világa ennek köszönhetően később megszereztem a sportoktatói oklevelet fitness-testépítés szakágban.

A tanulás, a képzések során is erre orientálódtam így 2005- ben szereztem meg a diplomámat gyógytornász szakon a DOEC -EFK-án (Debreceni-Orvos és Egészségtudomány Centrum Egészségügyi és Főiskolai Kar ). Azóta számtalan három és négybetűs posztgraduális képzést végeztem el, melyek közül kiemelném a Schroth terápiát, a McKenzie "A" terápiát, valamint a Barvincsenko féle manuális terápiát.

Szóval a munkám során sok mindent megtapasztaltam, ami a legfontosabb hogy az emberek nemigen szeretnek mozogni és sajnos sokszor nem mozognak JÓL, nem veszik figyelembe az egyoldalú terheléseiket, a testi adottságaikat, így sokszor előfordul, hogy bár a mozgás megvan rendszeresen, de pont nem azt kellene, így nemhogy egészségmegőrzés hanem az ellenkezője következik be.

Azt gondolom nekünk feladatunk megmutatni, megtanítani és segítséget nyújtani a mozogni kívánóknak hogy valóban a javukra váljon a mozgás és örömmel tegyék azt.
Én magam is szívesen mozgok és elvarázsolt a jóga világa amit 10 évvel ezelőtt egy szatszangon tapasztaltam meg. Csak ültem és ámultam, elragadott a hangulata, a fények, az illatok és akkor tudtam hogy ez része lesz a életemnek,de az igazi tapasztalásokat azóta érzem amióta a Jógastúdió lelkes " kisdiákja" vagyok.

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu