Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Ne feledd, jó Neked! :)

2018.09.29.

"Amikor reggel kinyitod a szemed, mondj köszönetet a napfényért, és azért, hogy élsz és erős vagy. Mondj köszönetet az életedért és a létezés öröméért. Ha pedig nem látsz magad körül semmit, amiért köszönetet mondhatnál, magadban keresd a hibát."
Tecumseh


Hála… amikor nem adsz teret a nincs, kéne, lehetne, hiányzik érzésének, hanem boldogan belemerülsz a „van”-ba. 

Szoktál arra vágyni, ami van? Próbáltad már kívülről megfigyelni az életed – mintha nem is a tiéd volna – hogy milyen jó is neked?

A minap olvastam valakinek az elképzelését az álom-napjáról, hogy milyen is számára egy ideális hétköznap és rájöttem, hogy az én napjaim nagyrészt ilyenek, de a megszokástól elhalványodott a hála érzése bennem. Olyan dolgok, amelyek valójában nap mint nap örömet okozhatnának, könnyen észrevétlenné válnak vagy akár még terhesnek is tűnhetnek, ha nincs éberség a megélésükben.

Persze van olyan, hogy ami az egyik embernek a mennyország, az egy másiknak púp a hátára. Eszedbe szokott jutni, mikor elégedetlen vagy az állapotoddal, hogy  hányan cserélnének veled még így is? Ők vajon milyen fényt látnak a helyzetedben, amit Te nem veszel észre?
Ez persze nem azt jelenti, hogy hagyd figyelmen kívül, amin változtatni kéne, hanem hogy közben ne feledd, hogy jó neked :)

Programok a kiküldött hírlevélben


vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu