Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Lelkes a rutinod?

2017.11.12.

A minap egy szolgáltatást vettem igénybe, ahol nagy volt a tapasztalat, a rutin, de kicsi a lelkesesedés, a tevékenység öröme. Elvileg megkaptam amit kell, mégis hiányérzetem maradt.
Hiányzott az a valami, ami a nyugodt, derűs lelkesedés által születik meg: a „szívem-lelkem benne van” áramlása, átadása.


Tizedik éve tanítok jógát és próbálok tudatosan odafigyelni, hogy a szívemmel-lelkemmel együtt legyek ezen az úton, mert ezt az állapotot ápolni kell, vigyázni kell. Mi a legfontosabb ehhez? A mérték tartása, hogy elkerüld a kiégést? A külső inspiráció, állandó új impulzusok? A belső ráhangolódás? Az éberség, hogy a jelen állapotod szerint kapcsolódj ahhoz, amit csinálsz?


Mikor tetted fel magadnak a kérdést, a mindennapi tevékenységeddel kapcsolatban, hogy: „Van szív ebben az útban? Ha van benne szív, akkor jó út; ha nincs, akkor haszontalan. Az egyik úton csupa öröm utazni és ameddig követed, egy vagy vele. A másik úton elátkozod életed. Az egyik erőssé tesz, a másik legyengít. Ezért, mielőtt elindulsz egy úton, tedd fel magadnak a kérdést: Van szív ebben az útban?"
(Carlos Castaneda)


... és néhány szíves-lelkes program :)

a kiküldött hírlevélben

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu