Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Jobb ma egy veréb, mint... vagy kockáztatsz?

2015.12.10.

„Kockáztatni nem más, mint egy pillanatra elveszíteni az egyensúlyunkat. Nem kockáztatni nem más, mint elveszíteni önmagunkat. ”
(Kierkegaard)



Jóga óra van, fél lábon állunk fapózban és oldalra hajlunk. Kockáztass – mondom - keresd a határokat, mit veszíthetsz?

Mennyi kockázatot vállalsz egy ilyen kockázatmentes akciónál? Óvatos vagy, a biztosra mész, nem megtapasztalva a valódi határaid, elszalasztva a fejlődés, kibontakozás lehetőségét? Vagy kontrollálatlanul beleveted magad a helyzetbe, lesz, ami lesz? Vagy az egyensúlyt újra és újra létrehozva és elengedve felismered, hogy sokkal tovább mehetsz a megszokottnál, és ha továbbmész, az újabb kapukat nyit meg előtted, és végül már úgyis egyensúlyban maradsz, ha…

... és hogy vagy ezzel az életben? Van-e olyan, amiért sok kockázatot vállalsz? A kudarctól félsz jobban, vagy a sikerbe vetett hit mozgat? Elkerülsz vagy belevágsz? Mit kezdesz a sikerrel és mit a kudarccal? Hisz mindkettő „leültethet”, ahogy motiválhat is.

Fél lábon állunk… kockáztatsz?

Hogy függ össze a kockázat és a szerencse?

A következő péntek, „péntek 13.”, amit nálunk sokan szerencsétlen napnak gondolnak, de pl. Ázsiában úgy tartják, hogy ilyenkor megháromszorozódik a szerencse.

Most 13-án, én vállalom a kockázatot és Tiéd lehet a szerencse :)
Ha ezen a napon jössz jógázni, akkor óra előtt  két dobókockával dobhatsz, és ha mindkettő hatos, akkor választhatsz valakit a jelenlévők közül, akinek az aznapi órája ajándék lesz. Lehet, hogy adhatsz, lehet, hogy kaphatsz, és hogy jógázhatsz az biztos :)

Néhány remek program:
az eredeti hírlevélben 

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu