Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Hány dioptriás a rózsaszín szemüveged?

2015.09.13.

"Optimista vagyok és realista. Tudod, ha egy ezer méter magasból kiugró ejtőernyősnek nem nyílik ki az ernyője, és mégis abban bízik, hogy életben marad, nem optimista, hanem hülye.
Ejtőernyős is akadt már fönn faágon."
Nagy Bandó András


Hány dioptriás a rózsaszín szemüveged? Mert remélem, hogy van!  :) A pozitív gondolkodás divat ma, és szerintem ez jó dolog, bár sokféle megnyilvánulása lehet.

Van aki önmagát ámítva, a nehézségeket bagatellizálva éli rózsaszín szemüveges életét, ami akár a fejlődés gátja is lehet, hiszen nehéz azon változtatni, aminek a létezését is tagadjuk.

Bár lehet, ha ezt nagy hittel, kitartóan tesszük, akár el is tűnnek ezek a problémák?

Ki az optimista? Akinek nincsenek kételyei, vagy aki a kételyek ellenére is bízni tud?

Persze a probléma lehet megoldandó feladat, és később lehet, hogy tisztán látjuk, hogy lám-lám értünk volt a „nagy vihar” … de ettől még fájhat.
Letagadod, elfojtod, esetleg rózsaszín köntösbe öltözteted ezt a fájdalmat, vagy csak valahogy túléled, vagy netán megéled? Aztán elengeded, vagy még sokáig dagonyázol a fájdalmadban? Félsz, bezársz, hogy nehogy megint fájjon, vagy továbblépsz, változtatsz, tanulsz a dologból és derűs bizalommal nézel a jövő felé, figyelve, hogy hová lépsz?... és ha hiszed, hogy csak jó helyre „léphetsz” önfeledt tánccá válik az élet? :)

… és hogy így legyen, hogy jó legyen, várlak szeretettel


programok az eredeti hírlvélben...

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu