Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Ha jó az irány, a tempó kevésbé számít...

2019.09.29.

"Mindenekelőtt a cselekvés a fontos, a célok ugyanis csak látszólagosak, önkényes állomások, és magad sem tudod, hová mész. (...) Egyedül az iránynak van jelentősége. Az a fontos, hogy haladj valami felé, nem pedig az, hogy meg is érkezz..."
Antoine de Saint-Exupéry


Nekem több olyan vágyam, célom is volt, amit bár nem értem el, mégis sokat épültem, fejlődtem azáltal, ahogy törekedtem rá. Volt, ami megvalósult, de nagyon hosszú volt az út, s talán épp azért sikerült, mert megadtam az időt, míg megértem egy-egy lépésre, s hagytam, hogy néha vissza is léphessek, ha úgy éreztem. Az így bejárt út megélt lett, derűssé vált.


Veled előfordult már hogy azért adtál fel valamit, mert úgy érezted, hogy nem haladsz elég gyorsan? Valóban fontos volt a gyorsaság?
Persze tudom, hogy a csapból is az folyik, hogy a célokhoz tűzz ki határidőt, de ez nem azt jelenti, hogy rohanni kell :) A jó határidő, kényelmes keretet adva inspirál, nem pedig nyomaszt. 


Gyakran kerestek meg táplálkozás témában, s én szívesen osztom meg a tapasztalataim, ajánlok receptet, beszerzesi forrást, irodalmat, de  sokszor elakad a folyamat... türelmetlenség, ragaszkodás a megszokáshoz, információhiány,  kényelmetlenség, hitetlenség és számtalan ok létezik. Nekem is sok kifogásom volt - és van :) -, de még több motivációm és ha lassan is, de eljutottam Kolbásziából Vegániába, melynek azóta is újabb és újabb részeit fedezem fel.  Ha érdekel a téma, olvasd el az eddig bejárt utam - ki tudja, hátha kedvet kapsz egy kis változtatásra :)  Lassan-lassan felkerülnek majd újabb fejezetek is.
részletek 


Programok a kiköldött hírlevélben :)

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu