Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Éljen a zöldturmix!

2014.01.09.

Éljen a zöldturmix!

Egy kis változtatás, mindig elindít egy újat, csak nyitottnak kell lenni, és ébernek, arra, amit érzünk, hogy merre tovább és mikor.


Éljen a zöldturmix!

Szeretem jól érezni magam a bőrömben, szeretem az egész-ség érzésének a szabadságát, éppen ezért a hosszú távú harmóniáért, akár komolyabb erőfeszítést, pillanatnyilag „kellemetlenségnek” tűnő dolgokat is hajlandó vagyok bevállalni.


Mindig nyitott voltam, az egészséges életmódra, de nem szeretem a túl hirtelen, drasztikus változtatásokat. Sokszor egy-egy információ hatása, többszöri találkozás után, hosszú évek múlva jelentkezett mint belső késztetés, és általában ilyenkor valósult meg, épült be a mindennapjaimba.


A fenti hozzáállásomból következően meglehetősen lassan, közel 25 év alatt változtattam annyit az életmódomon, hogy eljussak oda, ahol most tartok, - ami még elég messze van attól, amit ideálisnak gondolok :) - de mindig örömöt és megelégedettséget okozott ez a folyamat, annak ellenére, hogy nem mindig volt könnyű.


Egy kis változtatás, mindig elindít egy újat, csak nyitottnak kell lenni, és ébernek, arra, amit érzünk, hogy merre tovább és mikor.


Tudom, hogy a legtöbben nyitottak vagytok ebben a témában, és többször kértétek, hogy beszéljünk többet az életmódról, főleg a táplálkozásról …. hát most megérett bennem az elhatározás a megosztásra:


"Lakoma jóga" január 25-én, délután 17- kb. 19 óráig

-ahol nem akarlak semmiről meggyőzni, 
-csak felvillantok egy-két gondolatot, 
-bemutatjuk két kedvenc zöldturmixunk és egy élő (nyers) torta elkészítését - ez utóbbit Artúr csinálja
- …és a végén mind megesszük, mert finom lesz ám!


Kérlek jelezd, ha jönni szeretnél, tudnunk kell mekkora legyen a torta :) tel: 30-4455-641

Részvételi díj: 1 500 Ft

Persze az étkezés csak egy szelete, annak, hogy valóban megéljük az EGÉSZ-séget, a mozgás, pihenés, örömmel töltött idő, a lelki béke szintén nagyon fontos.


…és láss csodát, most minderre lesz lehetőséged, mert lesz még ...

Szeretettel várunk
Varga Ildi

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu