Éljen a zöldturmix!

2014.01.09.

Éljen a zöldturmix!

Egy kis változtatás, mindig elindít egy újat, csak nyitottnak kell lenni, és ébernek, arra, amit érzünk, hogy merre tovább és mikor.


Éljen a zöldturmix!

Szeretem jól érezni magam a bőrömben, szeretem az egész-ség érzésének a szabadságát, éppen ezért a hosszú távú harmóniáért, akár komolyabb erőfeszítést, pillanatnyilag „kellemetlenségnek” tűnő dolgokat is hajlandó vagyok bevállalni.


Mindig nyitott voltam, az egészséges életmódra, de nem szeretem a túl hirtelen, drasztikus változtatásokat. Sokszor egy-egy információ hatása, többszöri találkozás után, hosszú évek múlva jelentkezett mint belső késztetés, és általában ilyenkor valósult meg, épült be a mindennapjaimba.


A fenti hozzáállásomból következően meglehetősen lassan, közel 25 év alatt változtattam annyit az életmódomon, hogy eljussak oda, ahol most tartok, - ami még elég messze van attól, amit ideálisnak gondolok :) - de mindig örömöt és megelégedettséget okozott ez a folyamat, annak ellenére, hogy nem mindig volt könnyű.


Egy kis változtatás, mindig elindít egy újat, csak nyitottnak kell lenni, és ébernek, arra, amit érzünk, hogy merre tovább és mikor.


Tudom, hogy a legtöbben nyitottak vagytok ebben a témában, és többször kértétek, hogy beszéljünk többet az életmódról, főleg a táplálkozásról …. hát most megérett bennem az elhatározás a megosztásra:


"Lakoma jóga" január 25-én, délután 17- kb. 19 óráig

-ahol nem akarlak semmiről meggyőzni, 
-csak felvillantok egy-két gondolatot, 
-bemutatjuk két kedvenc zöldturmixunk és egy élő (nyers) torta elkészítését - ez utóbbit Artúr csinálja
- …és a végén mind megesszük, mert finom lesz ám!


Kérlek jelezd, ha jönni szeretnél, tudnunk kell mekkora legyen a torta :) tel: 30-4455-641

Részvételi díj: 1 500 Ft

Persze az étkezés csak egy szelete, annak, hogy valóban megéljük az EGÉSZ-séget, a mozgás, pihenés, örömmel töltött idő, a lelki béke szintén nagyon fontos.


…és láss csodát, most minderre lesz lehetőséged, mert lesz még ...

Szeretettel várunk
Varga Ildi

vissza