Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

Amikor 1+1 több mint 2

2022.02.02.

„Megkérdeztek egy idős férfit:

- Boldog vagy a feleséged mellett több mint 50 éve. Hogy lehetséges ez, hogyan találtál ilyen feleséget?


- Az én időmben a fiatalok kimentek este a városba, egy kávéra vagy csak egyszerűen sétálni. A városból hazafelé menet, a fiúk kézen fogva hazakísérték a lányokat.


Elhatároztam, hogy egy este én is kimegyek egy lánnyal, így is lett. Beszélgettünk erről-arról, egyszer csak a lány hirtelen kihúzta a kezét a kezemből. Az elején nem értettem mi történik, majd rájöttem, hogy egy hepehupás útszakasz következett, a lány kikerülte, majd ismét megfogta a kezem. 


A következő estén egy másik lánnyal mentem sétálni. A történet megismétlődött.

A harmadik este ismét egy másik lánnyal mentem sétálni. Amikor elérkeztünk a hepehupás részhez, a lánynak esze ágában sem volt elengedni a kezem, hanem szorosan fogta és együtt léptünk át ezen az akadályon. Észre sem vette, hogy milyen az út a lába alatt, csak a szemembe nézett boldogan. 


Azóta sem váltunk el egymástól...  "
(ismeretlen szerző)


Az ÉN és a TE mellett megszületik a MI. Ilyenkor 1+1 több mint 2, ilyenkor együtt erősebbek, ragyogóbbak, boldogabbak vagyunk... Persze nem úgy, hogy függő módon csak egymástól várjuk a boldogságot :)  Egy ilyen kapcsolatban nem egy „A" betű  egymást támasztó szárai vagyunk, hogy: ó jaj, nem tudok élni nélküled! Hanem egy „H" szárai, ami azt jelenti, hogy tudok élni nélküled, de veled akarok. S ezt az érzést nap mint nap ápolni, gondozni, szeretgetni kell!

Ennek persze sok módja van, de gondolhatod, hogy biztos van egy remek ötletem! :)

JógaRandi pároknak ...
Részletek a kiküldött hírlevélben
Feliratkozás

V. I.

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu