Hatha Jógastúdió - Jóga Veresegyházon

A hétköznapok virágai

2014.09.05.

Elmész a napjaid mellett, vagy megéled őket a maguk teljességében?


„Egy zen történet szerint volt egyszer egy ember, akinek a fülébe jutott, hogy létezik egy távoli, csodálatos völgy, ahol szebbnél szebb virágok pompáznak. Elhatározta, hogy megkeresi a völgyet, hogy saját szemével győződjön meg az igazságról. Nagy lendülettel vágott a kalandnak, de bizony megdöbbent, hogy milyen hosszú is az út. A napokból hetek, a hetekből hónapok, a hónapokból pedig évek lettek. Végül teljesen kimerülve elérkezett egy erdő szélére, ahol egy öregember támaszkodott egy fának. Így szólt az utazó: ,,Öregapám, már az idejét sem tudom, mióta járom az utam. A csodálatos völgyet keresem, amelyet szépséges virágszőnyeg borít. Meg tudnád mondani, hogy milyen messze van még?" Az öreg így válaszolt: ,,Hiszen az a völgy már mögötted van. Észre sem vetted? Pedig eljöttél mellette."


Elmész a napjaid mellett, vagy megéled őket a maguk teljességében?
A nyár sokszínű könnyedsége, virágzó bősége mindig jobban kedvez, hogy észrevegyük, megéljük a hétköznapok apró örömeit, aztán ősszel, könnyebben eluralkodhat rajtunk a mindennapok egyhangú szürkesége.


Neked mit hoznak a hétköznapok? Rutint, kiszámíthatóságot, biztonságot, a célokhoz vezető út örömét, vagy inkább fáradt szürkeséget, tompa egyhangúságot?
Éber vagy, és észreveszed a hétköznapok apró csodáit? Képes vagy kifényesíteni ezeket a napokat? Látod, hogy a látszólag ugyanaz is mindig más, csak észre kell venned?
Próbálj meg minden nap úgy felkelni, hogy gondolj arra, lehet, hogy ez lesz életed legboldogabb napja! Elvégre sohasem tudhatod :)


… és hogy kicsit mi is hozzájáruljunk ehhez, íme pár új óra, és néhány remek program:
...részletek a kiküldött hírlevélben

Szeretettel várunk:

Varga Ildi
30-4455-641

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Hatha Jógastúdió

Jóga Veresegyházon

Fő út 39. 2. emelet


hatha jóga, dinamikus jóga, ezüst jóga 60+, jin jóga, gerinctorna, pilates, NMPT, meditáció

 

Tel: 30-44-55-641

 

E-mail: info@hathajoga.hu